Свищов. Регионалният съюз на земеделските кооперации (РСЗК) Дунав-2000“ проведе своето

...
Свищов. Регионалният съюз на земеделските кооперации (РСЗК) Дунав-2000“ проведе своето
Коментари Харесай

Велико Търново: Регионалният съюз на земеделските кооперации „Дунав-2000“ проведе своето Годишно отчетно събрание в Свищов

Свищов. Регионалният съюз на земеделските кооперации (РСЗК) „ Дунав-2000 “ организира своето Годишно отчетно заседание в Свищов, оповестиха от пресцентъра на Общината . Председателят на Регионалния съюз Игнат Ангелов направи годишен доклад, в който бяха систематизирани резултатите, реализирани от земеделските кооперации за миналата година. В сходство с дневния ред беше признат годишният финансов доклад и отчетът на Контролния съвет на Съюза.
По покана на Управителния съвет на РСЗК „ Дунав-2000 “, на откриването на Годишното заседание участва кметът на община Свищов Генчо Генчев. Градоначалникът благодари на всички аграрни кооперации за оказваната систематична поддръжка в обитаемоте места и значимото им въздействие в социално-икономическия живот на Общината. Кметът Генчев акцентира, че за него е извънредно значимо да има разговор сред локалните кооперации и общинското управление и взаимно да се поддържат в името на общото богатство. На представителите на земеделските кооперации той пожела висок рандеман, сполучлива и безпроблемна стопанска година.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР