Свищов. По утвърдена традиция Синдиката на българските учители проведе Националния

...
Свищов. По утвърдена традиция Синдиката на българските учители проведе Националния
Коментари Харесай

Велико Търново: Кметът на Община Свищов Генчо Генчев бе удостоен с Наградата „Най-добър социален партньор – кмет за 2017 година“

Свищов. По одобрена традиция Синдиката на българските учители организира Националния си конкурс за 2017 година Това оповестиха от пресцентъра на Община Свищов . Категориите, в които се раздаваха призове, бяха: „ Най-добър обществен сътрудник – кмет “, „ Най-добър обществен сътрудник – шеф “, „ Журналист на годината “ и „ Синдикалист на годината “. Заключителният стадий на състезанието се организира в навечерието на коледните и новогодишни празници в София. Церемонията по награждаване на национално и европейско равнище на най-хубавите обществени сътрудници стартира с отличаване на кметовете на общини.
Кметът на Община Свищов Генчо Генчев бе почетен с Наградата на СБУ „ Най-добър обществен сътрудник – кмет за 2017 година “, единствен от област Велико Търново. Наградата в символ на благодарност за градивно и обществено партниране за 2017 година му бе присъдена по предложение на ръководителя на СБУ д. ик. н. Янка Такева, номиниран от ОбКС на СБУ, подсилен от всички ръководители на синдикалните организации в общината. С това кметът получи справедливо самопризнание още през втората година от ръководството си за напъните, които поставя в посока на интензивно и ползотворно съдействие с управленията и синдикалните организации в образователните заведения, в резултат на далновидна политика на Общината, за която образованието е приоритет и ще остане подобен и в бъдеще. Усилията на администрацията за възстановяване на инфраструктурата, сградния фонд и материалната база на детските градини и учебните заведения, подготовка на учителите, сигурността на децата и развиването на техните личностни качества и заложби. „ Това, което ни прави мощни през днешния ден, е мотивацията с която работим, тъй че в системата на образованието всичко да е умерено и без разтърсвания “, сподели в благодарственото си слово кметът Генчев.
Наградата връчи Пламен Димитров, президент на КНСБ. На специфичната гала в парк-хотел „ Москва ” в гр. София на 15 декември 2017 година участваха и Министърът на образованието господин Красимир Вълчев, генералният секретар на Европейската комисия по обучение Мартин Ромер, президента на КНСБ Пламен Димитров, десетки представители на държавни институции, обществени сътрудници, съидейници, другари и посетители от цялата страна, които споделиха запаметяващия се празник на най-многочисления и влиятелен отраслов Синдикат в България.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР