Свиленски се притесни за психичното състояние на депутатът от ПП

...
Свиленски се притесни за психичното състояние на депутатът от ПП
Коментари Харесай

Иван Иванов отговори на Дунчев: Хвърля кал по ПП, защото ресорния зам.-министър е техен

Свиленски се тормози за психологичното положение на депутатът от Политическа партия
„ Дунчев се занимава с персоналните си проблеми, желае да подложи динена кора на обединението. Но както и Нинова каза-неговото виждане не се споделя от “Продължаваме смяната ”. Амбициите му  са да заеме този пост. Вероятно са накърнени нечии нечисти ползи. Той хвърля тиня по личната си партия, тъй като отрасловият зам.-министър е от Политическа партия “. Това съобщи земеделският министър Иван Иванов в предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия във връзка обвиняванията на депутата от „ Продължаваме промяната “ Александър Дунчев, че в горските стопанства се вършат най-вече партийни назначения.

Той изясни, че откогато е министър на земеделието са осъществени над 68 000 инспекции, а за установените нередности са издадени актове. „ Възложил съм вътрешна инспекция в Агенция по горите, макар, че изказванията за корупция на господин Дунчев не са подсилен с доказателства “, посочи той.

По-рано през днешния ден Георги Свиленски от Българска социалистическа партия също разяснява думите на депутатът от Продължаваме промяната, като уточни, че няма по какъв начин балансиран човек да приказва по този метод.

„ Явно тези рецесии - коронавирус, финансова, война, не се отразяват добре на психологичното положение на някои сътрудници народни представители. Няма по какъв начин балансиран човек да приказва по този начин. Това сподели в предаването " Лице в лице " по БТВ ръководителят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България ".

„ Този човек (Александър Дунчев) е бил представител на неправителствена организация и по едно и също време е бил ръководител на организацията, която би трябвало да я управлява. Срещу него има сигнали в КПКОНПИ. И застава пред национална медия да приказва такива работи. Този депутат е сменил няколко политически сили, до момента в който попадне в Народното събрание. Незадоволени персонални упоритости никой няма да толерира нито в ръководещата коалиция, нито в Народното събрание, сподели още Георги Свиленски.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР