Свиква се, от 31 години хората пишат за мен. Но

...
Свиква се, от 31 години хората пишат за мен. Но
Коментари Харесай

Зуека за българите: Андрешковци, гледащи да минат метър! В Европа е друго

" Свиква се, от 31 години хората пишат за мен. Но е обидно, имаше такива избрания, и то от огромни художници, учени. Определения, които не бих споделил даже на най-големия си зложелател, в случай че има подобен. Всеки да си гледа работата. живеем в пазарна стопанска система и всеки продава. Живея в нета, продавам там ". Така Васил Василев - Зуека разяснява реакциите към неговите картини и офанзивите от мастити художници. Рисувам положения, посочи артистът, който към този момент се прехранва от картините си, които приблизително държат цена към 1000 лв. или 500 евро.

Мисля си, че българският гласоподавател постоянно би трябвало да има едно мислено кой какво му предлага. Всяка партия предлага свои хора, гласоподавателят би трябвало да изследва тези хора. Това сподели още Зуека пред Нова тв. " Как да няма връзка с политиката махането ми от България - 31 години преход! ".

Това възкликна той и изясни пред водещата Лора Крумова, че е очаквал доста по-голяма смяна в страната. " Това е един логичен човешки живот - 30 години, и когато виждам какъв брой мъчно се движат нещата в България и че има хора, които не разрешават те да се случат, това е една от аргументите ", разяснява още той.

Спокойствието на Европа е моята съществена причина, във всяка друга страна законите се съблюдават. Има струпване, което коронавирус рецесията някак преля, по тази причина се взеха скорострелни решения, другояче процесът траеше 4 години ", изясни Зуека по какъв начин с жена му Ани са стигнали до преместването.

" В другитe европейски страни законите се съблюдават от всички. За тези, които не го вършат - има наказания. В България това със закона го минаваме метър. Хитреци и Андрешковци ", споделя Василев.

Не се опасявам за щерка си Девина, която остава, тя е толкоз космополитна. Едновременно в този момент се занимава с 8 неща, постоянно съм й завиждал за това. При нас с Ани нещата не са, като че ли сме бегълци, както се хейти, ние продължаваме да работим в страната - в този момент съм в малкия екран, в този миг се открива изложбата с мое присъединяване.

Продължаваме да се вълнуваме, естествено, че ще гласуваме. Живеем в Европейски Съюз, просто " преместихме пералнята ", както споделя щерка ми Девина. Ако кажа на милион и половина, които гледат сега, всички ще схванат къде тъкмо пребивавам. Защо? На хората им писна от тази работа, месец и половина се занимават с мен. Аз пребивавам в " Зона Б 5 " и в случай че ми дойдат милион и половина на посетители, ще се притесня. Не укривам, просто няма смисъл - границите са отворени постоянно съм бил на път, това не е най-важното ", не издаде Зуека адреса си.

" Изложбата се открива в академия " Тесла ", вземат участие 10 създатели. Много се вълнувам да съм измежду тези хора, разчувстван и даже шокиран бях, като ме поканиха, не мислех, че съм на този стадий ", призна той. " Тук в Европа няма значение, че съм самообразован, само че не смятах, че моите картини към този момент са на едно равнище с техните, останалите участници са прелестни. Имаме копнеж изложбата " Любов на стативи " да се трансформира в пътуваща ", разгласи Василев. Необичайното е, че картините не са подредени по стените, а на стативи.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР