Свикнали сме с идеята, че луксозните марки създават мода и

...
Свикнали сме с идеята, че луксозните марки създават мода и
Коментари Харесай

Лукс за бебета - марката, която пусна бебешка козметика за стотици долари

Свикнали сме с концепцията, че първокласните марки основават мода и козметика най-вече за известни и авторитетни персони, които несъмнено, могат да си ги разрешат. И тъй като въпросните персони (почти) постоянно се глезят с най-хубавото съгласно стандартите си, е напълно естествено да вършат същото и за совите наследници. Затова и надали е изненада, че една от най-луксозните и скъпи марки в международен мащаб излезе с нова линия козметични артикули за бебета.
 3 козметични продукта, от които въобще не се нуждаем
3 козметични продукта, от които въобще не се нуждаем

И коя е ефикасната им опция

Всъщност Dior и преди са пускали козметика за най-малките, и то още през 1970 година Сега обаче марката е подготвена с напълно възобновена цялостна грижа за най-нежната кожа.

Продуктите от линията Baby Dior са четири на брой, като първият съставлява " ароматизирана вода ", наречена Bonne Étoile. Нескромната ѝ цена е цели 230 $, само че пък и опаковката си я бива - бутилката може да бъде както в пастелен розов цвят, по този начин и в ментовозелен. Колкото до аромата - главните нотки са круша, дива роза и бял мускус.

Също плодов, по-точно на круша, е ароматът и на втория артикул - овлажняващият крем за лице и тяло Le Lait Très Tendre, който се предлага за 115 $.

Най-евтини (ако можем по този начин да ги неречем) са останалите два продукта от линията. Това са почистващата пяна за лице, тяло и коса La Mousse Très Fondante, с която марката дава обещание да " трансформира къпането на бебето в скъп миг ", и почистващата вода L`eau Très Fraîche, която пък е " формирана от 98% съставки с натурален генезис ". Цената и на двете е 95 $.

Франсис Къркджиян, който от към година е шеф в Dior, споделя, че от дълго време е почитател на предходната продуктова козметична линия за бебета. Тъй като обаче е била спряна от продажба още преди време, взема решение да я върне на рафтовете. По този метод той желае и да отдаде респект на дизайнера Кристиан Диор, за който споделя, че е имал щастливо детство.
 Използваните памперси и могат ли да бъдат рециклирани по-бързо
Големият пробив в преработването на памперси

Ето какво демонстрира ново изследване

Продуктите Baby Dior могат да бъдат открити в определени бутици на марката, както и на уеб страницата ѝ.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР