Свикнали сме с Facebook, Instagram, Twitter и Snapchat и си

...
Свикнали сме с Facebook, Instagram, Twitter и Snapchat и си
Коментари Харесай

Vero - социалната мрежа, която може да измести останалите

Свикнали сме с Фейсбук, Instagram, Twitter и Snapchat и си мислим, че са най-хубавото, което ни би трябвало. На хоризонта обаче се задава нов " състезател ", който се опита да разбие статуквото.

 Как изглеждаха обществените мрежи първоначално
Как изглеждаха обществените мрежи първоначално

В първите си дни YouTube е бил уебсайт за запознанства

Какво съставлява Vero

Това е обществена мрежа, в която може да вършим всичко, което и в останалите - да споделяме фотоси, настроения, клипове и каквото още се сетите. Наричат го даже новият Instagram. Интересното при него е, че започва още през 2015 година, само че едвам в този момент някак наддига глава. Зад Vero стои ливанският милионер Айман Харири.

 Снимка 342912

 Кейти Пери се оплака от въздействието на обществените мрежи
Кейти Пери се оплака от въздействието на обществените мрежи

Изпълнителката не утвърждава манията да снимаме всичко

Повечето обществени мрежи свеждат нещата до другари или почитатели, каквито са случаите с Фейсбук и Instagram. Което съгласно Vero ни предизвиква да споделяме единствено елементи от нашия живот, които съгласно нас са най-интересни. В това е разликата с другите обществени мрежи, тъй като посредством Vero може да споделяме всичко и да избираме кой да го вижда. Фейсбук има сходна алтернатива, само че при Instagram нещата са малко по-различни.

 Снимка 342913

 Зукърбърг се извини на света за Фейсбук
Зукърбърг се извини на света за Фейсбук

Социалната мрежа разделя, вместо да сплотява

Затова умерено може да кажем, че новото приложение е микс от съществуващите обществени мрежи. Основаната разлика обаче идва от това, че нещата, които виждаме, са в последователен ред и, може би най-важното, не съдържа досадните платени реклами.

 Снимка 342915

Vero обаче не е гратис приложение, а с заплатен абонамент. А за какво закупи огромна известност? Правилен маркетинг в верния миг. Когато Фейсбук бива подложен на критика за интервенция на съветски хакери, а Кайли Дженър срина пазарната стойност на Snapchat, от новата обществена медия оповестиха, че първите 1 милион души, които се записват, получават безвъзмезден пожизнен абонамент.

 Кайли Дженър коства 1.3 милиарда на Snapchat
Кайли Дженър коства 1.3 милиарда на Snapchat

И всичко това, тъй като не употребява приложението

We're experiencing an outage due to heavy load.
Apologies again for the issues we're having.
We're working to restore things.
We really appreciate your patience.
— Vero (@verotruesocial) 25 февруари 2018 година

Внезапният интерес към приложението обаче докара до механически проблеми, като доста консуматори се оплакват от бавното му зареждане. За това свидетелстват и данните, че Vero заема челните позиции в Гугъл Play и App Store.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР