Свикнали сме да свързваме отслабването с драстични диети и изтощителни

...
Свикнали сме да свързваме отслабването с драстични диети и изтощителни
Коментари Харесай

10 прости начина за отслабване без диета

Свикнали сме да свързваме отслабването с фрапантни диети и изтощителни тренировки. Разбира се, това е изцяло обикновено и най-вероятно може да има бърз резултат, в случай че се подложите на този способ. Резултатите от това обаче бързо могат да се изгубят и да се върнете в изходна позиция. В идващите редове ще споделим с вас лесни, само че мудни и сигурни способи, които да приложите в всекидневието си и да отслабнете посредством тях.

Не изяждайте всичко

Ако дояждате постоянно, с цел да не го хвърляте, то просто спрете да го вършиме. Сипвайте по-малки порции. Не дояждайте и непознатите такива. Ако не можете да изядете нещо, то просто го върнете в тенджерата.

Намалете коктейлите

Алкохолът е задоволително калоричен. В коктейлите обаче, с изключение на него, има плодове, концентрати и сиропи, които прибавят още калории към дневния ви банкет. Ограничете ги, даже и да сте с компания. Наложете си мярка, в случай че желаете да отслабнете.
Най-добрите супи за намаляване
С все по-голямото захлаждане ни се желае вкусна и питателна храна. За страдание доста от зимните ястия са освен висококалорични, само че и...

Почистете шкафчето с медикаментите

Помислете какви медикаменти и хранителни добавки приемате. Ако не страдате от хронично заболяване и са ви нужни, то се замислете какви изгоди имат за тялото ви. Лекарства, които съдържат В-комплекс, могат да бъдат причина за напълняването.

Хранителен проект

Тук не става въпрос за диета, а за привички. Опитайте се да хапвате по едно също време, избягвайте храни с богато наличие на калории и мазнини. Ако спазвате това предписание в бъдеще, то несъмнено тялото ви ще ви се отблагодари.

Кисело мляко за междинна закуска
Апатията пристигна, тлъстините останаха. Сериозни аргументи да кажете НЕ на интервалното недояждане
Интервалното (периодично) недояждане, при което консумирането на храна се редува с интервали на самоограничение, през днешния ден е в пика на своята попул...

Бактериите в него ще ви оказват помощ да обработвате по-добре храната. Възползвайте се от това и ще видите по какъв начин доста се стопявате.

Избягвайте храните „ без захар “

Хората се заблуждават, че храните без захар са потребни. Истината е, че в тях също има захар, само че под формата на подсладители. Те обаче са доста по-сладки от елементарната захар и имат спомагателни калории. Те провокират висока секреция на инсулин и могат доста да покачат риска от диабет.

Започвайте деня с вода и лимон

Повечето хора стартират деня си с чаша кафе или чай. Редица изследвания демонстрират, че е по-добре това да става с вода и лимон, 30 минути преди закуска. Това доста ще форсира метаболизма ви и ще ви помогне да отслабнете продължително.
Смъртоносно наслаждение? Специалисти изясняват за заплахата от белия самун и макароните
Лекарят диетолог Елена Соломатина споделя пред „ Москва 24 “, че всекидневната консумация на бял самун може да докара до инсу...

Яжте с противоположната ръка

Ако водещата ви е лявата, само че яжте с дясната и назад. По този метод ще забавите храненето и ще дадете време на тялото си да обработи всяка хапка. Можете да броите и до 30, когато дъвчете, по този метод несъмнено ще осигурите си осигурите по-добро храносмилане.

Обядвайте по-рано

Различни изследвания демонстрират, че хората, които обядват по-рано, имат и по-бърз метаболизъм. Тези, които обядват към 14-15 часа, имат податливост да поемат повече храна, с цел да заситят глада си, които към този момент е минал към прегладняване.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР