Светският хроникьор Любомир Милчев-Денди е в сериозна опасност за живота

...
Светският хроникьор Любомир Милчев-Денди е в сериозна опасност за живота
Коментари Харесай

Шансовете на Денди да оживее-минимални

Светският хроникьор Любомир Милчев-Денди е в сериозна заплаха за живота си. „ Приет е в четвъртък с тежка черпно-мозъчна травма”, сподели за Нова телевизия Антон Луков, представител на болница "Св. Анна ", където е настанен участника в „ Биг Брадър “. Денди е наведен в медикаментозна кома.„ За страдание, възможностите да се пребори за живота си не са огромни, той не е идвал в схващане. Бит е брутално в главата”, споделиха още от болничното заведение. На процедура следователите не са имали опция да беседват с него, с цел да схванат детайлности за опита му за ликвидиране.

Hotnews.bg напомня, че Денди бе открит в безпомощно положение след дълги мъчения в дома си на централна столична улица. По непотвърдена информация, негов ухажор го е инквизирал, с цел да му трансферира парцели и пари. Говорителят на болничното заведение акцентира, че не се търси кръв за Денди, защото този жанр интервенции не изискват огромни количества, а и болничното заведение разполага с задоволително ресурси. Неврохирурзите са положили доста старания, само че Денди има голям брой пострадвания по главата. Денди живее в апартамент на ул. „ Св. Иван Рилски “. Именно там, паднал по очи, той бил открит от негов другар, с който съжителствали, написа „ Телеграф “.

Мъжът бил разпитан и обяснил, че излязъл от жилището още в четвъртък. Когато се прибрал при Денди, външната врата била заключена от вътрешната страна. Човекът отключил и останал безгласен. Милчев лежал на пода, а на главата му зеела голяма рана. Той неотложно извикал кола за спешна помощ и полиция.та, а някъде на открито. Една от версиите на проверяващите е, че е допустимо и въпросният другар на Денди да е излъгал. Иззети са камерите в региона на жилището. По оперативни данни Милчев се е прибирал и е избухнала кавга с негов прочут, който го е блъснал в главата. С последни сили светският лъв е съумял да стигне жилището си, където се е заключил, а по-късно е примрял.

фотография:Булфото
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР