Светските медии често ни напомнят, че кралските особи са също

...
Светските медии често ни напомнят, че кралските особи са също
Коментари Харесай

Обявата за работа на Кейт Мидълтън и принц Уилям

Светските медии постоянно ни припомнят, че кралските особи са също като елементарните хора със личните си проблеми, кавги и отговорности. Често обаче ни е мъчно да си го представим. Докато, несъмнено, не попаднем на подобаващ образец за това, като долния.

Кейт Мидълтън и брачният партньор й са публикували обява за работа.

Херцозите на Кембридж търсят " изобретателен и добре осведомен " човек, който да поеме грижата за всичките им публични профили в обществените медии. Сред нужните качества са " такт и поверителност ", както и опит в ръководството на известни канали в обществените медии, умения във фотографията, видео снимането и монтажа.
 Снимка 578627
 

Обявата на Кейт и принц Уилям е оповестена на формалния им уебсайт, където се прецизира, че работното място е дворецът Кенсингтън, както и че става дума за 38-часова работна седмица. Официалното название на позицията е " управител обществени медии ", които в тази ситуация с херцозите са Twitter, Instagram, Фейсбук и YouTube.

От Express разясняват, че в Twitter Кейт и Уилям имат 2.4 милиона почитатели, а в Instagram - 13.9 милиона. YouTube каналът им е основан предходната година и има 600 хиляди клиента. Обявата е дейна до 2 август, като за момента няма оповестена заплата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР