Светската репортерка на вестник „Телеграф“ Елизабет Методиева предаде световната корона

...
Светската репортерка на вестник „Телеграф“ Елизабет Методиева предаде световната корона
Коментари Харесай

Елизабет Методиева предаде световната корона на „Miss top of the world” на латвийка

Светската кореспондентка на вестник „ Телеграф “ Елизабет Методиева съобщи международната корона на „ Miss top of the world” на латвийката Екатерина Тараскина. Нейни подгласнички пък станаха представителките на Украйна, Израел и Македония. Българската представителка, тази година, Илиана Динева се окичи с наградата за фаворитка на публиката.

По време на финалната вечер, строго и заслужено жури, с представители: Стефан Илчев, Георги Асенов, Велина Узунова, Мариана Маринова, Маги Бадер, доктор Елена Пенчева и Елизабет Методиева избраха победителките.

„ Смятам, че бяхме обективни. До последно имахме съмнения дали да бъде Мис Латвия или Мис Украйна победителка, само че везната се наклони към Екатерина по време на тура по бански. Тя сподели забележителни форми и бе очевадно, че се е постарала много за състезанието. За подгласничките също бяхме единомислещи “, разкри пред „ Телеграф “ Елизабет и добави:

„ Не пострадвам от обстоятелството, че предадох короната. Както няма някогашен президент, по този начин няма и някогашна миска. Просто тази година добавихме още една хубавица в фамилията на „ Miss Top of the world”. На финалната вечер нашата Бети блесна с 2 прелестни рокли, дело на топ дизайнерът Борче Ристовски. „ Не е нужно да имаш принц до себе си, с цел да се чувстваш принцеса, стига да имаш вярната рокля “, с усмивка похвали гения на Ристовски, нашата хубавица. В залата участваха още: фолк артистът Илиян, брадърът Борислав Комсийски, автомобилнят играч Илия Царски и куп родни миски.

Конкурсът „ Miss top of the world’, се организира в Пловдив, България. Нашата страна бе стопанка на международния конкурс, защото предходната година Елизабет сграбчи наградата в Делхи, Индия. Нашето момиче посрещна участнички от 20 страни в хотел „ Санкт Петербург “, където девойките прекараха 5 дни. През това време те съумяха да покажат гениите си и да презентират страните си в обособени вечери. Участничките бяха поканени и в община Пловдив, където ги посрещна персонално зам.кметът Георги Титюков, след което им бе проведен туристически тур с гид, който им сподели най-забележителните места в града под тепетата.

„ Mомичетата останаха очаровани от страната ни. Искам да ви кажа, че 70% от тях ми споделиха, че желаят да останат да живеят тук. Имахме доста позитивни моменти с тях през тези 5 дни. Не липсваха и главоболия несъмнено, тъй като в един миг се изправяш пред 20 непознати и радикално разнообразни характера, само че се справихме “, разкрива още Елизабет.

Водещ на състезанието бе артистът Борис Кашев, а режисьор Мартин Геновски.

„ Благодаря им от сърце за цялата помощ, както и на моите другари Велина и Евгени. Благодаря на родителите ми, които постоянно са ми опора и на Господ, за всичко, което ми е дал. Събитието се осъщяестви с общителното подпомагане на на: Хотел „ Санкт петербург “, „:W garden”, “Nikeli”, “Lucy”, Sportensklad.bg, Be spoke, Мол Марково тепе, Raffy bar and gelato, минерална вода Бачково, клиника за хемодиализа „ Дъчмед’ и обичаните цигари „ Corset” и “Falkon”. “, приключва Елизабет.

Само 2 дни след „ Miss Top of the world’, Елизабет Метоиева съобщи, че завършва с състезанията.

„ Често ми задават въпроса няма ли отново да се явя. Не! Аз стигнах върха, без да съм го желала. Отидох на смешка в Индия и се върнах със международна корона. Развях знамето ни и то за победа. Това ми стига. “, безапелационна е Елизабет. Може би бих приела ангажимент като водеща на сходно мероприятие, само че в никакъв случай към този момент като участник. Е, да не споделям в никакъв случай, като се омъжа, може да се опитвам на „ Мисис България “, с усмивка се пошегува Елизабет. Това обаче е в далечни проекти, защото тя въобще не мисли за женитба сега.

„ Нямам човек до себе си. Сама съм от известно време, само че се усещам щастлива. В последната си връзка, в случай че мога по този начин да я нарека въобще, бях поизгубилка себе си. Сега се усещам ужасно. Знам коя съм и какво заслужавам и не бих се примирила с нещо по-малко. За мен е значимо уважението и искреността. Сега се приписвам на работата си и на пътувания. Вече имам няколко дестинации, които съм си набелязала, само че компанията си ще запазщ в загадка “, с дяволита усмивка приключва светската кореспондентка на Телеграф.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР