Световноизвестният майстор-готвач Джейми Оливър победи в съда най-голямата компания за

...
Световноизвестният майстор-готвач Джейми Оливър победи в съда най-голямата компания за
Коментари Харесай

Известният готвач Джейми Оливър победи в съда МакДоналдс, като доказа, че ТОВА не е добре да се яде!

Световноизвестният майстор-готвач Джейми Оливър победи в съда най-голямата компания за бързо хранене в света. Той разкри ужасната истина за това от какво в действителност се подготвя “най-вкусното месо за хамбургери и нъгети ”.

МакДоналдс бе наказан , тъй като месото за хамбургери, бигмакове и другите „ вкуснотии “ се подготвя от говежда лой, промита в елементарен амониев хидроксид, до момента в който се получи по този начин наречената от Джейми Оливър – “розова слуз ”.

Според Оливър, в случай че не се употребява този развой на промиване, то целият подбор на МакДоналдс не би могъл освен да се яде, а даже и да се гледа. По думите на Оливър, веригата употребява артикули, които дори куче не би яло, като ги прави пригодни за консумация от човек.

Възмутителна е освен измамата, само че и фактът, че амониевият хидроксид е токсичен за човешкия организъм . Освен това, продуктите се оцветяват изкуствено.

По време на изявлението Оливър показва по какъв начин от лой, кожа и вътрешни органи може да се направи пригодно за приложимост „ месо “ и зададе въпроса: „ За какво рационалният човек би хранил децата си с „ месо с амоняк? “ Сместа, която се получи от неговия опит, доста приличаше на розова слуз. В Съединени американски щати потреблението на амониев хидроксид е утвърдено от Министерството на земеделието и потребителите не се уведомяват при потреблението му при сходни процедури.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР