Световноизвестният бивш футболен съдия Марк Клатенбърг лично е поканил най-добрите

...
Световноизвестният бивш футболен съдия Марк Клатенбърг лично е поканил най-добрите
Коментари Харесай

Марк Клатенбърг покани наши рефери да ръководят дербито на Гърция

Световноизвестният някогашен футболен арбитър Марк Клатенбърг персонално е поканил най-хубавите български рефери - Георги Кабаков, Мартин Маргаритов и Диян Вълков, да управляват дербито на Гърция – Атина, оповестява осведомителна организация " Темпо Нюз ".

Мачът сред двата атински гранда е на следващия ден - неделя, от 19,30 часа българско времена стадион „ Апостолос Николаидис “ в гръцката столица. Двубоят се чака с голям интерес в Гърция. Клатенбърг, който има над 200 мача в британската Висша лига, десетки дуели под егидата на ФИФА и УЕФА, както и свирени финали на Шампионската лига и финала на Европейското състезание по футбол през 2016-та година, сега е началник на съдийската комисия на Гърция.

Взискателният англичанин следил изкъсо сполучливите изяви на тримата български рефери в Европа и по тази причина решил да им повери най-тежкия и завързан мач от следващия кръг от футболния шампионат на Гърция.

Триото наши съдии – Георги Кабаков, Мартин Маргаритов и Диян Вълков, сигурно ще получат отлични оценки за представянето си на 1/16-финала – Рейнжърс Глазгоу, от елиминациите в Лига Европа, който неотдавна те ръководеха.

В този мач нашите рефери отсъдиха три дузпи и един червен картон, като срещата мина през доста обрати и напрежение, като приключи 3:4.

Съдийски наблюдаващ на УЕФА в този дуел бе норвежецът Йоан Скиерволд, а пратеник на Европейската футболна централа – Петер Оскам от Нидерландия. И двамата персонално са изразили своето удовлетворение от представянето на българските съдии.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР