Световноизвестният български цигулар Веско Ешкенази стана баща за трети път.

...
Световноизвестният български цигулар Веско Ешкенази стана баща за трети път.
Коментари Харесай

Веско Ешкенази стана татко за трети път

Световноизвестният български цигулар Веско Ешкенази стана татко за трети път. 53-годишният музикант персонално разгласи радостната новина, споделяйки в обществените мрежи фотография, на която се вижда по какъв начин държи в ръце дребното краче на новородената си дъщеричка.

" Дъщеря ни Луиза Амели се роди на 17 Май в 02:37 ч. в Амстердам! Стаси беше героиня! За нас това е най-големия подарък от живота и ориста! ", гласи посланието на щастливия татко, който свири в влиятелния " Кралски Концертгебау оркестър " на нидерландската столица, трансформирала се в негов дом.

Точно там, измежду емблематичните лалета на града, преди две години той сключи брак със брачната половинка си Станислава Стоева, с която са дружно повече от десетилетие. Двамата се срещат с помощта на най-голямата си пристрастеност, а точно музиката. 

Искрите сред тях прехвърчат, до момента в който репетират " Годишните времена " на Вивалди, подготвяйки се за огромен концерт, след който той ѝ отстъпва букет с цветя, поднесен му от публиката. Не след дълго оркестърът се отправя на ангажимент към морето, като виртуозът би трябвало да поеме към него с обособен автомобил от останалите си сътрудници, единствено че в посления миг получава позвъняване от Станислава, която го моли да пътува с него, защото в другите коли няма свободно място за нея. Той, несъмнено, незабавно се съгласява, взимайки я при себе си. Любовта им се разгаря преди още да са стигнали до крайната точка, към която са се отправили. 

Веселин има и двама сина - Виктор и Артур, от първата си брачна половинка Ангелина Атанасова, която загуби борбата с рака преди повече от 17 години.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР