Световноизвестните дизайнери Доменико Долче и Стефано Габана се извиниха на

...
Световноизвестните дизайнери Доменико Долче и Стефано Габана се извиниха на
Коментари Харесай

Долче и Габана се извиниха на китайския народ

Световноизвестните дизайнери Доменико Долче и Стефано Габана се извиниха на целия китайски народ, откакто го наскърбиха с расистка реклама, написа "Монитор ".

Те споделиха видеоклип в китайската обществена мрежа "Вейбо ", в който сервират извиненията си.

"През последните дни мислихме доста с огромно страдание за това, което ни се случи и което причинихме на вашата страна, и желаеме да се простим. Нашите фамилии постоянно са ни учили да почитаме разнообразните култури на този свят. Затова се извиняваме, че допуснахме неточности в интерпретацията на вашата. Искаме също да се простим на всички китайци по света и знайте, че сме откровени и съществени в извинението си ", се споделя във видеото.

В края на клипа създателите на стилната къща „ Долче и Габана “ произнасят думата "Извинете " на китайски, като дават обещание сходни неща да не се повтарят в бъдеще.

Припомняме, че преди дни дизайнерите разпространиха промоционално видео, в което жена с азиатски черти се мъчи да яде пица с пръчици, направлявана от мъжки глас. На мнозина това се стори обидно, изключително поради снизходителния звук на упътванията.

В интернет пространството беше публикуван и чат от Инстаграм, в който дизайнерът Стефано Габана назовава Китай "невежа и смрадлива мафия ".

Малко по-късно стилната къща популяризира изказване, че в страницата на дизайнера в обществената мрежа са проникнали хакери и се извини на всички, почувствали се наранени.

Въпреки това Долче и Габана отложиха свое фешън шоу в Шанхай.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР