Световноизвестната турска транссексуална изпълнителка Бюлент Ерсой се е сдобила приживе

...
Световноизвестната турска транссексуална изпълнителка Бюлент Ерсой се е сдобила приживе
Коментари Харесай

Транссексуална изпълнителка се сдоби приживе с луксозно гробно място

Световноизвестната турска транссексуална изпълнителка Бюлент Ерсой се е сдобила приживе с първокласно гробно място, оборудвано с асансьор, заяви нейният управител Февзи Сиверек, представен от частната телевизия НТВ, представени от Българска телеграфна агенция.

Гробът ще коства на певицата 1,5 милиона турски лири (около 82 хиляди евро), като цената включва асансьор с код за достъп.  

 

Сиверек, който е и непосредствен другар на изпълнителката, описа, че на погребението на бащата на Ерсой предходната година тя споделила с близките, че изкопът ѝ се коства стеснен.

" Не е ли тясно? А какво ще стане с мен? Аз не мога да се побера в стандарта ", отбелязала 70-годишната певица, известна с усета си към първокласните движимости и разточителния живот.

Мениджърът разясни, че асансьорът е нужен, защото гробът ще бъде бездънен, тъй че почитателите да не могат да го доближават. 

 

" Турската дива " си завоюва международна популярност през 1981 година, откакто претърпя шест интервенции за промяна на пола в Лондон, трансформирали я от мъж в жена. Транссексуалността на изпълнителката, нейното чувство за мода, геният и сполучливият й пиар я трансфораха в икона в Турция.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР