ЛАС ВЕГАС – Това, което се очаква да бъде една

...
ЛАС ВЕГАС – Това, което се очаква да бъде една
Коментари Харесай

Водещото бойно поле Надпреварата за Сената се нажежава, тъй като подкрепяните от партията републиканци са изправени пред натиск от бивш служител на Тръмп

ЛАС ВЕГАС – Това, което се чака да бъде една от най-следените съревнования за Сената тази година, се трансформира в една двустранна машинация за републиканската номинация, защото добре финансиран някогашен чиновник на Тръмп продължава безмилостната си офанзива против подкрепяния от националната партия претендент.

Д-р. Джефри Гънтър, който е бил дипломат на някогашния президент Тръмп в Исландия, провокира талази в Невада предишния месец, когато разгласи увеличение на акцията си за Сената за милиони долари, причинявайки киселини на националните републиканци, които към този момент бяха хвърлили поддръжката си зад някогашния капитан от армията на Съединени американски щати Сам Браун.

Гънтър популяризира себе си като „ индивида на MAGA “ и „ 110% про-Доналд Тръмп “ и трансформира евентуалното утвърждение от някогашния президент в централен фактор в напъните му да изпревари Браун, който той назовава „ Измамник Браун “ и го упреква, че е „ Никога не сграбчва “.

Бивш дипломат на Съединени американски щати в Исландия Джеф Гънтър и някогашен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР