Световноизвестната певица Дуа Липа носи дрехи на българския дизайнер. Хитовата

...
Световноизвестната певица Дуа Липа носи дрехи на българския дизайнер. Хитовата
Коментари Харесай

Дуа Липа с панталон на наш дизайнер! Кико Костадинов е сред най-известните моделиери

 Световноизвестната певица Дуа Липа носи облекла на българския дизайнер. Хитовата изпълнителка с косоварски генезис се снабдява с няколко тоалета на Кико Костадинов . Певицата брои крупна сума за тях. Проверка на „ България Днес “ сподели, че един панталон от новата сбирка на българския дизайнер коства близо 720 $. А Дуа Липа има няколко такива в дрешника си.

26-годишната певица посрещна новата 2022-ра с облеклата на родния дизайнер. Малко след настъпването на първия ден от годината Дуа бе на плажа, облечена с яркооранжевия панталон, дело на Костадинов. Родният дизайнер създава облекла най-много за свободното време. Облеклата му са необятни, само че все пак стилни и най-много комфортни за носене.

Кико e роден в България, само че емигрира в Лондон на 16-годишна възраст. татко му е бил строителен служащ, а майка му детегледачка и чистачка. Преди да замине за Албиона, Костадинов в никакъв случай не се е занимавал с мода в България. Той получава тапия по осведомителни технологии, само че след това взема решение да се отдаде на моделиерството.

„ Не знаех с какво да се захвана, допреди да завърша гимназия, когато трябваше да аплайвам в университет. Не желаех да изучавам нещо скучно и се замислих - обичам да пазаря, обичам дa се обличам, да сформирам визия, може би би трябвало да се съсредоточа върху това “, споделя в едно от дребното си изявленията Костадинов.

Кико е измежду най-популярните дизайнери в Англия. Преди близо пет години е поканен да покаже своите творения на стилната седмица в Лондон. Успехът му в британската столица е оценен даже и от колоса в тази сфера „ Вог “. По-късно попада в влиятелната ранглиста на „ Форбс “ „ Европа 30 под 30 “ за обещаващи млади актьори в категория „ Изкуство “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР