Световноизвестната футболна икона - Ерик Кантона, доказа, че има живот

...
Световноизвестната футболна икона - Ерик Кантона, доказа, че има живот
Коментари Харесай

Легендата Кантона тръгва на турне

Световноизвестната футболна икона - Ерик Кантона, потвърди, че има живот и след огромната игра. Легендарният 57-годишен французин потегля на турне на Острова, а белитете за всички представления са разпродадени.

Кантона от дълго време е проявявал усети към изкуствата, защото взе участие в няколко кино лентата, обича да рисува, а също по този начин и да пее.



Преди време, през 2020 година, той записа парче с Лиъм Галахър - един от братята, създатели на Oasis. Любопитното е, че братя Галахър са отявлени почитатели на Манчестър Сити - огромният градски противник на Юнайтед.

Кантона реши, че ще прави музикална кариера и през юни той пусна свое парче.


Краля, както го назоваха в славните му години в Мачнестър Юнайтед, пее на британски език парчето " The friеnds we lost " ( " Приятелите, които загубихме " ).

Дрезгавият глас на някогашния френски национал се слива в меланхолично парче с пиано и струнни принадлежности. Това парче е предвестител на турне през есента, което ще се споделя " Cantona Sings Eric ", а името на албума е " I’ll Make My Own Heaven " ( " Ще основа собствен личен парадайс " ).

В него ще бъдат включени песни на британски и френски, като композитор и създател на текстовете е някогашният футболист.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР