Световноизвестната българска оперна певица Соня Йончева ще организира музикален сезон,

...
Световноизвестната българска оперна певица Соня Йончева ще организира музикален сезон,
Коментари Харесай

Соня Йончева прави музикален фестивал в България

Световноизвестната българска оперна певица Соня Йончева ще провежда музикален сезон, който ще събере известни реализатори и музиканти в зала България през есента. " От години премислям да направя нещо по-трайно за моята татковина, за публиката, с която съм обвързвана вечно. Избрах празника на българската книжовност и просвета, с цел да разглася, че сезонът Съкровени гласове ще има своето първо издание през сезон 2023/24 в зала България.

През юни ще обявим имената на артистите, които съм поканила ", заяви Йончева. Сезонът с музикални величия, проведен от българското сопрано, ще бъде сниман и отразен от ТВ Медичи, профилирана в стратегии с класическа музика и опера. Очаква се световноизвестната певица също да се включи със собствен рецитал във фестивала.  Съкровени гласове ще се организира всяка година в София като уредниците не изключват опцията фестивалът да гостува и в други градове на страната.

На 24 -ти май Йончева ще излезе на сцената на Миланската Ла Скала дружно с тенора Йонас Кауфман в новата режисура на Андре Шение. През юни пък тя ще дебютира в Мадам Бътерфлай на Пучини във Виенската опера.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР