Световният №1 в тениса Новак Джокович няма да обжалва решението

...
Световният №1 в тениса Новак Джокович няма да обжалва решението
Коментари Харесай

Джокович след решението на съда: Разочарован съм!

Световният №1 в тениса Новак Джокович няма да апелира решението на Федералния съд в Австралия, да не почете неговия зов против повторното отменяне на неговата виза, това стана ясно от изказване, което беше оповестено от сърбина.

„ Искам да направя малко изказване, с цел да изпращам решението на съда по-рано през днешния ден. Сега ще си взема малко време да си умря и събера, преди да направя спомагателни мнения.

„ Разочарован съм от решението на съда, да не почете моята молба за преразглеждане на решението на Министъра да анулира моята виза, което значи, че не мога да остана в Австралия и не мога да играя на Australian Open. Уважавам решението на съда и ще спомагам на съответните управляващи в процеса на моето тръгване от страната.

„ Не ми е прелестно, че целият фокус беше върху мен през последната седмица и половина. Надявам се в този момент всички да се фокусираме върху играта и шампионата. Искам да пожелая на всички играчи, публични лица, чиновници, доброволци и почитатели всичко най-хубаво за шампионата.

„ Не на последно място желая да благодаря и на моите семейство, другари, тим, поддръжници, почитатели и сръбски приятели за непрестанната поддръжка. Вие бяхте необикновен източник на мощ за мен “, приключи сърбинът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР