Световният №1 Новак Джокович отпадна в трети кръг на турнира

...
Световният №1 Новак Джокович отпадна в трети кръг на турнира
Коментари Харесай

20-годишен „щастлив губещ победи Новак Джокович в Индиън Уелс

Световният №1 Новак Джокович отпадна в трети кръг на шампионата в Индиан Уелс по непредвиден за мнозина метод. Той загуби мача си след 6-4, 3-6, 6-3 в интерес на 20-годишния Лука Нарди

Нарди, който е №123 е международната класация, е най-ниско ранкираният тенисист, побеждавал сърбина на Мастърс шампионат.

Преди дуела италианецът призна, че Джокович е неговият кумир и ще опита да даде най-хубавото от себе си против него, само че надали е предполагал, че ще може да надиграе носителя на 24 трофеи от Големия шлем, напомня профилираното издание.

„ Мисля, че преди довечера никой не знаеше кой съм. Много съм благополучен. Не знам... това е знамение. Аз съм към №100 в света, а надвивам Новак Джокович. Това е полуда ", разяснява Нарди, който отпадна на квалификациите, само че влезе в главната скица като „ благополучен губещ ".

Нарди постави завършек на серията на сърбина от 11 следващи победи на Мастърс шампионати, а в идващия си мач излиза против Томи Пол.

В днешния кръг Григор Димитров се класира за осминафиналите в Индиан Уелс, откакто надигра французина Адриан Мараниро в два сета.

В идващия кръг Димитров ще се изправи против Даниил Медведев или Себастиан Корда.

Прочетете всичко по тематиката и реакцията на Джокович в
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР