Световният снукър тур пристига в Белгия в понеделник за ранкинг

...
Световният снукър тур пристига в Белгия в понеделник за ранкинг
Коментари Харесай

Световният снукър тур пристига в Белгия за първи път от 23 години

Световният снукър тур идва в Белгия в понеделник за ранкинг шампионат за първи път от 23 години. Град Ломел е хазаин на второто издание на Европейския Мастърс, чийто дебют в календара бе предходната година в Букурещ, където победи Джъд Тръмп след трагичен триумф 10:9 против Рони О’Съливан.

Белгия е следващата спирка на майсторите на щеката през актуалната акция, откакто те към този момент играха в Латвия, Китай, Германия и Индия. За последно при започване на 90-те години на предишния век Откритото състезание на Европа се организираше в страната в четири следващи сезона, а другояче Антверпен е бил хазаин на шампионати от сериите РТС сред 2011-а и 2013-а.

PRESS RELEASE: Belgium To Host Snooker's # European Masters: https://t.co/ezLUJNh2vG #snooker #belgium #sports pic.twitter.com/mKkHtvqFbV
— Ramona Dragomir (@snookermylove) July 3, 2017
Събитието в белгийския град е шестият ранкинг шампионат за сезона, като спечелилият ще грабне 75 хиляди паунда. Рони О’Съливан не взе участие, тъй като не се записа за квалификациите в Престън преди към два месеца. Дин Дзюнхуей също няма да играе в Белгия, а Шон Мърфи отпадна в квалификациите.

Двубоите на трима играчи от топ 16 на международната класация са планувани за осъществяване в залата в Ломел - тези на Марк Селби, Джъд Тръмп и локалния любимец Люка Бресел. Освен тях, други огромни имена, които ще се борят за купата в Европейския Мастърс, са: Марк Уилямс, Нийл Робъртсън, Джон Хигинс, Антъни Макгил, Марк Алън и Кайрън Уилсън.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР