Световният шампион в тежка категория Тайсън Фюри ще се завърне

...
Световният шампион в тежка категория Тайсън Фюри ще се завърне
Коментари Харесай

От Топ Ранк вярват, че Тайсън Фюри ще се завърне на ринга

Световният първенец в тежка категория Тайсън Фюри ще се завърне на кръга, макар че разгласи, че се отхвърля от спорта след успеха си над Дилиан Уайт по-рано тази година. Това разгласи промоутърът на Циганския крал и необут на Топ Ранк Боб Аръм.

Един от най-опитните и авторитетни промоутъри в света на бокса е уверен, че Фюри още веднъж ще се качи на кръга, стига да получи задоволително добра оферта.

" Тайсън Фюри е отвън спорта и ще остане отвън спорта, до момента в който не му предложим задоволително огромно събитие, което ще го накара да се върне в спорта ", съобщи Аръм. Новината бе доказана и от различен представител на Топ Ранк Тод Дюбоф.

" Тайсън към момента не е решил какво ще прави, само че явно спечелилият от реванша сред Усик и Джошуа е нещо, което може да го върне на кръга. Може да бъде и нещо друго, да вземем за пример Франсис Нгану ", разяснява Дюбоф. "

Той доближи своя Еверест с успеха над Уайт пред 94 хиляди фенове на " Уембли " и единствено той знае какво може да го стимулира да се върне. Но той е състезател и като всеки различен спортист желае да свети, до момента в който е на върха на опциите си. Надявам се, че той ще изпита това предпочитание да се боксира още веднъж, само че това решение си е негово ", добави той.
 Дионтей Уайлдър няма желание да стопира с бокса
Дионтей Уайлдър няма желание да стопира с бокса

Американецът загуби последните си две срещи от британеца Тайсън Фюри
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР