Световният шампион в най-тежката категория на бокса при мъжете получи

...
Световният шампион в най-тежката категория на бокса при мъжете получи
Коментари Харесай

Фюри притесни феновете с кадри от тренировка... със "съперник" на Пулев

Световният първенец в най-тежката категория на бокса при мъжете получи сериозна доза рецензии и в същото време тормози своите почитатели, откакто в обществените мрежи се разпространиха фрагменти, на които той тренира. Любопитното е, че го прави с евентуален противник на българина .
Става въпрос за някогашния международен първенец Джоузеф Паркър. Както е известно, новозеландецът показа наскоро, че се водят договаряния за пердах с Кобрата. Малко по-късно пък самият .
Изглежда обаче Паркър е в отлична форма. Или Фюри в прекомерно слаба? На въпросното видео двамата са в спаринг, а Тайсън Фюри надалеч не наподобява в най-хубавата си форма - и физически, и чисто спортно откъм показване на кръга.
Забелязва се какъв брой постепенно се движи, до момента в който обменя удари с Паркър - нещо, което не чакаме от 33-годишния Фюри, който нормално е измежду най-добре движещите се в тази категория. А рецензиите надалеч не закъсняха.

" Фюри се е насладил на Коледа, както виждаме. Нищо чудно, че желаят да отсрочват борбата " ; " Защо Фюри наподобява толкоз трагично отвън форма " ; " Изглежда като че ли Фюри е прекалил прекалено много с яденето в Tacos El Gordo във Вегас " - са някои от сериозните мнения.
Разбира се, Циганския крал нееднократно е доказвал, че може да се разправи с килограмите. Все още не е ясно кой ще е идващият му противник, само че се спряга името на Дилиън Уайт - неговият съотечественик. Колкото до спаринга на Фюри с Паркър - можете да го видите по-долу в материала.
А за мача на Кобрата с Джоузеф - изненадващо или не, само че се оказа, че .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР