Световният шампион по бойна изкуства Антон Касабов снима филм за

...
Световният шампион по бойна изкуства Антон Касабов снима филм за
Коментари Харесай

Каратист ще играе Левски!

Световният първенец по бойна изкуства Антон Касабов снима филм за Апостола.4 млн. лв. ще коства плана, фотосите стартират към края на годината. Световният първенец по бойни изкуства Антон Касабов, който се подвизава от години в Холивуд, е подготвен с кино лентата си за Васил Левски, показа самият той пред "България Днес ".

"Аз ще съм новият Левски, да. Над сюжета работя повече от две години. Текстът е съветван от елитни историци, прочетоха го и майстори на сюжетите в Холивуд, които ще застанат зад мен. Към края на годината стартирам фотосите, а планът ще е към 4 млн. лв.. Американците имат измислени герои като Супермен и Батман, ние имаме същински герои от плът и кръв като Левски и Ботев. Нека ги покажем. Засега обаче избирам да запазя в загадка останалата част от реализацията ", показа ни Касабов.

В момента Антон продуцира и две ленти с българско и американско присъединяване, в които ще се появи в централни облици. Касабов признава, че Ел Ей е място, където постоянно отлагаш фамилията и децата, мъчно разчиташ на който и да било в самотата си и непрекъснато се учиш от грешките си, с цел да бъдеш все по-железен. А измежду неговите гафове бил отвод да направи проява по таекуондо след медитация с един от режисьорите, които снимат най-вече екшъни с бойни изкуства. Затова пък шансът му се усмихнал и най-сетне общувал обстойно и нашироко с Мел Гибсън. "За мен той е най-хубавият режисьор. В имението му в Малибу, където ме заведе общ другар, говорихме за България, за киното, за първата ни среща преди 21 години на снимачната площадка - която той, естествено, не помни ", сподели още Антон.

Шампионът ни по бойни изкуства се е снимал в клипове на Мадона, Бритни Спиърс, рок митове. На таекуондо се записал на 13-годишна възраст в клуба на Слави Бинев. Двамата и в този момент не престават да поддържат връзка. По-късно Антон открива лична школа и преди да замине за Щатите, има към 200 възпитаници. Сред тях са и децата на Дейвид и Виктория Бекъм. "Те са извънредно сладки и доста положителни деца. Моя фантазия е да имам семейство ", показа Касабов, който е осиновен.

"Колкото до дамите, другари останахме с Теди Бургазлиева, виждам, че тя сега е доста щастлива с близнаците си. И аз съм благополучен за нея ", показа още Касабов.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР