Световният шампион по бокс в тежка категория Олександър Усик е

...
Световният шампион по бокс в тежка категория Олександър Усик е
Коментари Харесай

Шампионът Усик вече е в Украйна, призова за обединение


Световният първенец по бокс в тежка категория Олександър Усик е намерил метод да се прибере в Украйна.

Боксьорът се намираше във Англия, само че осведоми, че към този момент си е вкъщи и " не е избягал ", както се твърдяло.

" Някои ми писаха, че съм избягал. Не е по този начин, бях по работа, само че се върнах, към този момент съм у дома ", сподели Усик.
View this post on Instagram




" Приятели, би трябвало да се обединим, тъй като прекосяваме през сложен миг и съм в действителност угрижен за моята страна и нашия народ. Приятели, би трябвало да спрем тази война - всички дружно би трябвало да спрем тази полуда ", сподели украинецът във видео в обществените мрежи.

В различен клип той се обърна към съветския народ и прикани Владимир Путин да спре войната.

" Добро утро на всички. Моето име е Олександър Усик. Искам да се обърна към народа на Русия. Ако приемем, че сме братя, православни, не позволявайте вашите военни, вашите деца да бъдат пращани в нашата страна и да се бият против нас. Също по този начин се обръщам към президента Владимир Путин: Вие можете да спрете тази война, просто започнете договаряния с нашата страна без да ни поставяте условия и ултиматуми. Нашите деца, съпруги и баби се крият в мазетата... Ние сме в нашата страна и не можем да постъпим по различен метод, с изключение на да се пазиме. Спрете я! Спрете тази война " ; сподели първенецът.
View this post on Instagram




Преди няколко дни братята Владимир и Витали Кличко оповестиха, че са подготвени да отидат на фронта, с цел да пазят родината си.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР