Световният шампион по бокс в тежка категория Антъни Джошуа потвърди,

...
Световният шампион по бокс в тежка категория Антъни Джошуа потвърди,
Коментари Харесай

Джошуа потвърди: Боят с Пулев ще е на 12 декември в Лондон

Световният първенец по бокс в тежка категория Антъни Джошуа удостовери, че ще се бие против Кубрат Пулев  на 12 декември в Лондон. Двамата ще се срещнат в " О2 Арена ", като британецът залага четирите си шампионски пояса във версии IBF, WBA, WBO и IBO. Това бе , с президент Еди Хърн.

Самият Пулев разгласи датата при започване на седмицата, само че по-късно се извини и съобщи, че е избързал и без подписан контракт нищо не е несъмнено. Дори загатна, че съществува вид мачът да отпадне.

Освен, че удостовери мача Джошуа заяви, че се работи по въпроса за запълването на най-малко част от потенциала на залата, само че въпреки всичко всичко зависи от здравните управляващи на Англия.

" Датата е 12 декември. За следващ път поясите в тежката категория са заложени, а моята единствена цел е те да останат във Англия и на 13 декември. Мястото е " О2 Арена ". Това е истинското леговище на лъва, много история имам там. За страдание огромната липса ще са почитателите. Наистина се надявам, че ще можем безвредно да допуснем най-малко някаква численост почитатели, само че това не зависи от нас, ще би трябвало да изчакаме.

Уважавам всеки един конкурент, почитам Пулев и му поисквам триумф по време на цялата му подготовка ", каза Джошуа, представен от " Мачрум ".

 А Пулев е представен да споделя: " За дребна страна като България, да се изправя за международните трофеи е вулико достижение. Този дуел е за моя умрял татко и за българите по света. Идвам в Лондон, с цел да печеля международната купа ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР