Световният шампион на WBC в тежката категория на професионалния бокс

...
Световният шампион на WBC в тежката категория на професионалния бокс
Коментари Харесай

Дионтей Уайлдър прогнозира загуба на Джошуа в реванша с Руис

Световният първенец на WBC в тежката категория на професионалния бокс Дионтей Уайлдър счита, че Антъни Джошуа се е пречупил още в първата борба с Анди Руис младши и ще загуби в реванша.
 Анди Руис отхвърля да се бие с Джошуа във Англия
На 1 юни мексиканецът шокира света, откакто смъкна от трона британеца, печелейки с механически нокаут в седмия рунд на огромна церемония вечер в зала " Медисън Скуеър Гардън " в Ню Йорк.

" Дори и да загуби в реванша, което ми се коства, че ще стане, това няма да е краят за Джошуа. Струва ми се, че той не знае за какво загуби. Беше повален четири пъти. Според мен той се съобщи.

Не бях сюрпризиран от успеха на Руиз. Бях благополучен за Анди, поради всичко през което мина. Като доста боксьори, той чакаше своя печеливш билет.

Изказването му `Мамо, ние няма да се мъчим повече` ме трогна, тъй като всички идваме от някаде. Всички ние се опитваме да подкрепим фамилиите си. Всички търсим ваучър за храна ", сподели Уайлдър.

Джошуа и Руис би трябвало да се изправят в наложителен реванш, откакто мексиканецът изненадващо нокаутира Джошуа в конфликта посред им в " Медисън Скуеър Гардън " в Ню Йорк през юни и му лиши поясите на WBA, WBO и IBF. Преди няколко дни той написа на профила си в Туитър, че не желае реваншът да бъде на Острова.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР