Световният шампион Франция се гостува на Андора след разочарованието, което

...
Световният шампион Франция се гостува на Андора след разочарованието, което
Коментари Харесай

Нова доза евроквалификация с участието на ранената Франция, Италия и Германия

Световният първенец Франция се гостува на Андора след разочарованието, което изживя против Турция (0:2) в третия кръг на квалификациите. „ Петлите “ ще се връщат към триумфите против новобранеца в Група Н, който няма извоювана точка след първите три дуела.

Междувременно след мощното начало и безапелационните победи против Исландия и Молдова, възпитаниците на Дидие Дешан демонстрираха първи съмнения против Турция и по този начин инкасираха първа загуба. При все този процес французите заемат второто място в класирането с 6 пункта, с три по-малко от моментния водач Турция.

До момента Андора и Франция са мерили сили три пъти (два пъти в евроквалификации и веднъж в приятелския мач). „ Петлите “ имат стопроцентова успеваемост.

Програмата за през днешния ден планува и конфликт сред Италия и Босна и Херцеговина. „ Скуандра Адзура “ е отпред в Група J с 9 точки преди тази среща, до момента в който босненците, които са един от любимците в този поток са трети с 4 пункта, на два зад Финландия.

Германия, който в предходния кръг реализира привидно спокойна победа над Беларус, по-късно през днешния ден ще премери сили с Естония. Бундестимът изостава на 3 точки от върна в Група С, където водач е Северна Ирландия (9). Северноирландците ще гостуват на Беларус.

Ето и програмата:

Група С

21:45 часа Германия - Естония
21:45 часа Беларус - Северна Ирландия

Група Е

19:00 часа Азербайджан - Словакия
21:45 часа Унгария - Уелс

Група Н

21:45 часа Исландия - Турция
21:45 часа Андора - Франция
21:45 часа Албания - Молдова

Група I

17:00 часа Казахстан - Сан Марино
21:45 часа Русия - Кипър
21:45 часа Белгия - Шотландия

Група J

21:45 часа Лихтенщайн - Финландия
21:45 часа Италия - Босна и Херцеговина
21:45 часа Гърция - Армения
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР