Световният шампион Франция победи на чужд терен Германия с 1:0

...
Световният шампион Франция победи на чужд терен Германия с 1:0
Коментари Харесай

Автогол даде победата на Франция в битката с Германия

Световният първенец Франция победи на непознат терен Германия с 1:0 в конфликт на два от любимците на европейското състезание в група " F " на стадиона, игран в Мюнхен.

Решителният миг в мача пристигна в 20-ата минута, когато немският бранител Матс Хумелс имаше нещастието да си вкара автогол. 

Пол Погба откри по отличен метод Люка Ернандес на левия фланг, той навлезе мощно в пеналта и опитва пас към Мбапе, само че преди топката да стигне до него, централният защитник на Бундестима си заби топката неспасяемо в личната си врата.

През второто полувреме топката още веднъж попадна във вратата на германците след удар на Мбапе, само че благодарение на системата ВАР попадението бе анулирано поради засада.

Нов френски гол в 85-ата минута бе анулиран от ВАР поради засада. Тогава топката бе изпратена в мрежата от Бензема, само че системата вярно не зачете попадението.

Но и в 8-минутното добавено време домакините не съумяха да стигнат до равнене, Франция победи с 1:0 и взе три точки в тежката група, в която различен от любимците на шампионата Португалия се оправи с 3:0 с Унгария.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР