Световният номер 4 Григор Димитров и Хуан Мартин дел Потро

...
Световният номер 4 Григор Димитров и Хуан Мартин дел Потро
Коментари Харесай

Григор и Дел Потро наистина обичат да играят на двойки

Световният номер 4 Григор Димитров и Хуан Мартин дел Потро ще вземат участие на двойки в тенис шампионата от сериите “Maстърс” в Индиън Уелс. Това се случва за първи път от Монреал предходната година, когато двамата още веднъж бяха тандем на корта. Тогава българо-аржентинското дуо завоюва с 6:3, 6:2 против Райън Харисън и Майкъл Винъс, след което на осминафинал отстъпи на популярните братя Боб и Майк Брайън с 3:6, 5:7.

Димитров и Дел Потро вършиха чудесно усещане на почитателите с атрактивното си държание на корта, което проличава и от метода, по който честваха положителните си отигравания.

So Dimitrov and Del Potro are doubles team again:) #BNPParibasOpen pic.twitter.com/3jbvcxk5nZ
— Rena (@_irenka23_) March 8, 2018
Самият Дел Потро показа пред медиите преди старта на шампионата в Индиън Уелс, че двамата с Григор обичат да играят дружно. “Ще участваме на двойки, тъй като ни харесва, не става въпрос за това, че някой от нас ще преследва бонуса от 1 милион за възможен първенец на сингъл и двойки. Ние сме и положителни другари и просто обичаме да играем дружно. Също по този начин, това е доста добър метод да се подготвиш за мачовете на сингъл”, изясни аржентинецът, който се завърна на осмо място в международната класация.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР