Световният номер 1 Рафаел Надал заплаши Роджър Федерер, че няма

...
Световният номер 1 Рафаел Надал заплаши Роджър Федерер, че няма
Коментари Харесай

Култов Надал забрани на Федерер да играе толкова добре

Световният номер 1 Рафаел Надал заплаши Роджър Федерер, че няма да го предложения още веднъж в тенис академията си в Майорка, в случай че швейцарецът продължава да играе толкоз добре.

Преди два дни академията на испанския тенисист навърши една година, а огромният му противник и негов добър другар Федерер не пропусна да го поздрави с видеосъобщение в обществената мрежа Фейсбук.

Най-великите за Федерер: Без Джокович

„ Преди една година дружно открихме твоята академия, която към този момент е една от най-хубавите в света. Скоро по-късно за нас стартира една страхотна година, която не сме очаквали, тъй че се надявам скоро отново да ме поканиш “, сподели именитият швейцарец.

Отговорът на Надал в обществените мрежи не закъсня. „ Не мога да изразя с думи какъв брой доста означаваше за всички нас, че ти участва на откриването на академията, само че ти го знаеш. Ти и цялото ти семейство сте постоянно добре пристигнали тук, това е ваш дом. Има единствено едно изискване – в случай че дойдеш, не може да продължаваш да играеш толкоз добре. В противоположен случай поканата отпада “, пошегува се испанецът.

Роджър Федерер сподели каква е рецептата да бъде сгазен Надал

Федерер и Надал постоянно показват голямото почитание, което изпитват един към различен, както и положителното си другарство, макар страхотното си съревнование през годините. Наскоро двамата извършиха фантазията на милиони почитатели и играха дружно на двойки в шампионата Лейвър къп, като съумяха да запишат победят против Джак Сок и Сам Куери.

В последните две години Федерер има цялостно преимущество в мачовете си с Надал, като записа пет следващи победи против него, което провокира и шегата на испанеца в обществената мрежа Фейсбук. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР