Световният боксов съвет (WBC) е подготвил специален колан за победителя

...
Световният боксов съвет (WBC) е подготвил специален колан за победителя
Коментари Харесай

Специален колан за победителя в битката между Майк Тайсън и Рой Джоунс-младши

Световният боксов съвет (WBC) е подготвил специфичен колан за спечелилия в демонстративната борба сред някогашния неоспорим първенец в тежка категория Майк Тайсън и някогашен международен първенец в четири теглови категории Рой Джоунс-младши.

Поясът носи названието „ WBC Frontline Battle Belt„. 54-годишният Тайсън и 51-годишният Джоунс ще проведат своя дуел на 28 ноември в Съединени американски щати в 8 рунда, с дълготрайност по 2 минути.

Mike Tyson and Roy Jones Jr will be competing for the WBC Frontline Battle Belt, I’m told. Here’s a pic of said belt, created just for them.

They meet on 11/28.

— Ariel Helwani (@arielhelwani)
Система за отдалечено оценяване, създадена от WBC поради пандемията от ковид, ще бъде употребена за установяване на спечелилия, се споделя в известие за пресата.

Трима някогашни международни първенци ще оценят всеки рунд и резултатът им ще бъде докладван на обществеността. Атлетическата комисия в Калифорния ще контролира, управлява и позволява тази борба. Също по този начин се оповестява, че и двамата боксьори са влезнали в програмата за непринудено тестване за допинг на VADA преди борбата.

New tshirt styles now available on www.miketyson.com, the only place to buy my official merchandise.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР