Световни звезди показаха, че са хора с големи сърца.Пред своите

...
Световни звезди показаха, че са хора с големи сърца.Пред своите
Коментари Харесай

Световни звезди показаха, че са хора с големи сърца

Световни звезди демонстрираха, че са хора с огромни сърца.

Пред своите милиони почитатели в обществените мрежи някои от най-популярните звезди в момента заявиха солидарността си с потърпевшите от и приканиха за помощ.

Припомняме, че по последни данни броят на жертвите на  надхвърлят на 42 хиляди души, а без дом са останали 1,6 млн. Земетресенията на 6 февруари с магнитуд 7,7 и 7,6 по Рихтер засегнаха тежко 10 окръга в южната и югоизточната част на Турция, а по този начин също и прилежаща Сирия.

Фондацията на американската група Металика разгласи на 14 февруари, че отпуска 125 хиляди $ на две филантропични организации на терен, които дават на място практическа помощ още от деня на земетресенията.

Поп иконата Мадона показа разнообразни фотоси, направени в засегнатите от земетресението зони и също насочи апел за подаяние. 
               

Американската певица Пати Смит разгласява лист на организации за дарения, като написа: " Помогнете да се поддържат тези организации. Една цепнатина в земята, един милион разрушени сърца ".

Китаристът на Куин Брайън Мей показа акцията за помощ на основания в Обединеното кралство Комитет за незабавни дейности при бедствия и помоли за поддръжка своите почитатели.

Британският артист Орландо Блум и американската актриса Натали Портман също насочиха апели в профилите си в Инстаграм за дарения за потърпевшите от земетресението.
               

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР