Световната здравна организация се обяви вчера против бланкетните забрани за

...
Световната здравна организация се обяви вчера против бланкетните забрани за
Коментари Харесай

СЗО: Забраните за пътуване няма да спрат разпространението на Омикрон по света

Световната здравна организация се разгласи през вчерашния ден срещу бланкетните забрани за пътувания поради разновидността Омикрон на ковид, съобщи Ройтерс.
Всичко по тематиката: Омикрон - новият коронавирусен вид 76
Според СЗО тези забрани няма да попречат на разпространяването на новия вид. От организацията насочиха рекомендации какви ограничения да се взимат за битка с разпространяването на Омикрон.

Мерките могат да включват обзор на пасажерите преди пътуването или след идването, тестване и слагане под карантина, съобщи организацията, представена от Българска телеграфна агенция.

Бланкетните забрани за пътешестване няма да предотвратят разпространяването на Омикрон по света, а единствено основават тежко задължение за живота на хората и за техния занаят, безапелационни бяха от СЗО.
Всичко по тематиката: Омикрон - новият коронавирусен вид 76  Няма данни, че имунизациите не пазят от Омикрон, оповестиха от Оксфордския университет Няма данни, че имунизациите не пазят от Омикрон, оповестиха от Оксфордския университет  Лъчезар Томов: Ако останем без ограничения, може да има мощна вълна заради Омикрон Лъчезар Томов: Ако останем без ограничения, може да има мощна вълна заради Омикрон  И десетимата българи, прибрали се от Южна Африка, са с негативни проби за COVID-19 И десетимата българи, прибрали се от Южна Африка, са с негативни проби за COVID-19
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР