„Световната здравна организация, още преди тази пандемия, заяви и аз

...
„Световната здравна организация, още преди тази пандемия, заяви и аз
Коментари Харесай

БЛС: Отказът за ваксинация е сред най-големите заплахи за човечеството

„ Световната здравна организация, още преди тази пандемия, съобщи и аз съм склонен, че една най-големите закани за здравето на човечеството, дружно със нечистия въздух, затлъстяването и заболяванията, за които всички знаем, е отводът за имунизация на огромни групи от популацията. В исторически проект имунизациите са избавили човечеството от доста тежки заболявания”, разяснява ръководителят на Българския лекарски съюз доктор Иван Маджаров в ефира на „ Здравей, България” по Нова ТВ.

Според него персоналният образец е доста значим, изключително когато е даден от авторитетни персони. Той е склонен, че в този миг политиците и известните, както и медиците, би трябвало да покажат, че имунизацията е безвредна. Той изрази убеденост в положителните резултати на препаратите и е безапелационен, че ще се имунизира. Д-р Маджаров акцентира, че живеем в свят, в който има доста и огромни механически достижения.

„ Ако ние стартираме да се съмняваме във всяко достижение на актуалната човешка просвета, къде отиваме като общество? Ваксините са част от тази просвета. Аз ще се имунизирам, дори с неспокойствие го чакам. Много по-успокоително е да се ваксинираш и да знаеш, че си взел ограничения, в сравнение с да очакваш във всеки един миг да се заразиш. Категорично за всеки над 50 години това е много по-разумния метод да подходи в ситуацията”, поучава ръководителят на БЛС.

Според него, в случай че имунизацията не се съхранява добре, евентуално ще загуби своята успеваемост, само че няма да е рискова за хората. Той дефинира въпросът за съхранението като един от най-голямото предизвикателство, пред което ще се изправят медиците у нас. Според него имунизацията ще става в избрани за това пунктове.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР