Световната здравна организация е обвинявана в конспирация заедно със здравното

...
Световната здравна организация е обвинявана в конспирация заедно със здравното
Коментари Харесай

Обвиняват СЗО в конспирация с Италия за потулване на доклад за COVID-19

Световната здравна организация е упреквана в интрига дружно със здравното министерство на Италия по отношение на потулването на сериозен отчет. В него се разкрива неправилното ръководство на рецесията с ковид още в нейното начало. Докладът е имал за цел да предотврати и бъдещи смъртни случаи, написа " Гардиън ".
Първата европейска страна, наранена от пандемията от ковид, беше Италия. Докладът, квалифициран от Франческо Замбон от СЗО и 10 негови сътрудници в Европа, е финансиран от държавното управление на Кувейт със задача да даде информация на страните, които занапред ще бъдат ударени.
 Искане: Още 916 милиарда $ в битката против пандемията в Съединени американски щати Искане: Още 916 милиарда $ в битката против пандемията в Съединени американски щати
Американският министър на финансите Стивън Мнучин показа ново предложение за помощ против пандемията в размер на 916 милиарда $....
Озаглавен " Безпрецедентно предизвикателство: Първият отговор на Италия против ковид ", документът е оповестен на страницата на СЗО на 13 май, преди да бъде свален на идващия ден, както заяви английският вестник за първи път през август.
Във се акцентира, че пандемичният проект на Италия не е обновен от 2006 година и защото не са били готови, при първия отговор лечебните заведения са изпаднали в безпорядък и е трябвало да импровизират.
Документът е отстранен по молба на Раниери Гуера, помощник на генералния секретар на СЗО за стратегическите начинания. Гуера е бил общоприет шеф за предварителна защита към Министерството на здравеопазването на Италия сред 2014 и края на 2017 година Следователно той е бил виновен за актуализирането на проекта при пандемия в сходство с новите насоки на СЗО и Европейския център за профилактика и надзор на болесттите. Гуера е измежду учените, които вземат участие в оперативния щаб за битка с ковид към италианското държавно управление.
Остарелият проект е значим детайл от предварителното следствие на прокуратурата в Бергамо - район Ломбардия, най-тежко засегнатият по време на първата вълна. Прокуратурата проверява за Италия е с повече от 60 000 умряли от ковид.
 СЗО обмисля въвеждане на електронни документи за имунизация СЗО обмисля въвеждане на електронни документи за имунизация
Световната здравна организация (СЗО) не предлага на държавите-членки да издават „ имунизационни паспорти “ на жители, кои...
Разследващите също употребяват отчет, квалифициран от пенсионирания военачалник Пиер Паоло Лунели след първата вълна, в който се заключава, че повече от 10 000 души са умряли евентуално поради липса на съответни протоколи в битката с пандемията.
Замбон, който работи в офиса на СЗО във Венеция, е бил привикан три пъти от прокуратурата да даде показания, само че международната организация е попречила, заявявайки, че той и другите десетима, взели участие в правенето на отчета, имат имунитет. Само Гуера е бил разпитан от прокуратурата при започване на ноември, само че не се разкриват детайлности от разпита.
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР