Световната купа по художествена гимнастика ще се състои от 12

...
Световната купа по художествена гимнастика ще се състои от 12
Коментари Харесай

Раева: Предстои ни тежка битка, момичетата са готови

Световната купа по художествена гимнастика ще се състои от 12 до 14 април

Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева предложения всички фенове в „ Арена Армеец ” в София на Световната купа, с цел да поддържат родните състезателки в идното им тестване, пише Gong.Bg.

Състезанието, което ще се състои от 12 до 14 април, ще се излъчва напълно онлайн по NOVA SPORT, а част от конкуренцията в събота и неделя ще можете да гледате и по NOVA.

Илиана Раева беше посетител в предаването „ Събуди се ”, в което описа повече детайлности за представянето на грациите в Пезаро, Италия. Ансамбълът завоюва сребро в многобоя, а Боряна Калейн бронзов орден в многобоя.

„ Всички са доста щастливи, в последните три дни до през днешния ден, изживяхме доста страсти и поради интернационалния шампионат София Къп, на който спечелихме общо 18 медала. За десерт спечелихме сребърен орден на ансамбъла и бронз на Боряна, което е много-много огромен триумф ”, показа Илиана Раева.

По думите ѝ грациите ни са пределно мобилизирани, знаейки, че им предстои една доста тежка година.Според нея от началото на година се наблюдава един фрапантен прогрес от всички тимове, изтъквайки смисъла на мощната конкуренция.

„ Едно от най-силните ми качества през годините е била моята убеденост, само че в последно време доста мощно се вълнувам, безусловно се раздрусва тялото ми от девойките и ансамбъла, само че аз съм си приела кармата и би трябвало да давам доста кураж и сили. ”

Илиана Раева, както и част от гимнастичките от националния отбор, взеха присъединяване във кино лентата на Мариян Вълев „ Лошо момиче ”. По тематиката президентът на БФХГ показа: „ Когато Мариян Вълев пристигна в залата и ми описа сюжета на кино лентата и ме помоли, нямаше по какъв начин да откажа. Още повече, че във кино лентата взе участие дъщерята на Камелия Игнатова, момиче, което аз познавам от доста години ”, разяснява още Илиана Раева.

Информация: Gong.Bg

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР