Световната федерация по кеч е машина за пари и това

...
Световната федерация по кеч е машина за пари и това
Коментари Харесай

Защо порно сайт дава съвети на Световната федерация по кеч

Световната федерация по кеч е машина за пари и това е ясно на всеки. Ясно е, че кечистите не се бият в действителност, само че хората се радват на зрелището, което им дават.
 Русев, Лана и за какво брачната половинка му се целува с различен
Как Лана шокира Русев

Целувките с други мъже - разрешени, само че...

Именно зрелището разпродава билетите за всяко едно шоу. В неделя такова е имало в Сакраменто, Калифорния, където Сет Роулинс и Брайън Уайт се предполагаше, че би трябвало да създадат популярен мач в клетка.

Мачът обаче е приключил без победител, тъй като съдията е взел решение да го прекъсне. Причината - Роулинс е решил да употребява чук и други предмети, с цел да победи своя конкурент.

PPV ended, lights came on and people are still here booing. @WWE should be ashamed of themselves. #HIAC #HellInACell pic.twitter.com/BtlC9nZemL
— Cody Shamoon (@CodyShamoon) 7 октомври 2019 година
Това деяние на рефера обаче е разгневило извънредно доста почитателите на кеча. Веднага след дуела публиката е почнала да освирква както съдията, по този начин и кечистите.

Hey WWE, let us know if you need advice on how to craft logical and coherent storylines with satisfying finishes #HIAC
— Brazzers (@Brazzers) 7 октомври 2019 година
Очевидно, админът на профила на порно уеб страницата Brazzers в Twitter също е останал неудовлетворен от края. В профила на Brazzers се появи пост, който предлага на Световната федерация по кеч помощ.
 Дуейн Джонсън,
Скалата се завърна с гръм и тропот в кеча

Не надушваме, а напряко виждаме какво ни готви Шампиона на народа

От порно уеб страницата пишат, че в случай че на федерацията ѝ би трябвало помощ в измислянето на правдоподобни сюжети със приемлив за всички край, те ще се радват да оказват помощ. Сигурни сме, че могат да го създадат, само че тогава предаванията ще би трябвало да се излъчват в много по-късен час, а и смисълът ще се промени много.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР