Светослав Трайков става част от Съвета на директорите на Националния

...
Светослав Трайков става част от Съвета на директорите на Националния
Коментари Харесай

Тровещият кучета Светослав Трайков влезе в управата на НДК

Светослав Трайков става част от Съвета на шефовете на Националния замък на културата. Той ще е в управата от държавната квота на мястото на  Веселина Петрова Паскова-Мънъри.

Трайков твърди пред „ Офнюз “, че ще е там „ краткотрайно, до провеждането на конкурс за нов състав “. Това е следващият връх в шеметната кариера на протестъра, който има солидни връзки с Велислав Минеков след митингите през лятото на 2020. Той е едно от противоречивите лица, които довя „ вятърът на смяната “ и е фамозен с хвалбите си, че трови кучета, честите обиди към други обществени персони и свързаностите си с фабриката за подправени вести „ Информиран “.

Трайков, който беше консултант на Минеков в Министерство на културата, е осъждан за шофиране в нетрезво положение, демонстрира инспекция в регистъра на Районен съд – Варна.

Досъдебно произвеждане от разказа на Второ районно полицейско ръководство в морската столица потвърждава, че през 2010 година подсъдимият Светослав Трайков e управлявал персоналния си автомобил Ситроен с централизация на алкохол в кръвта 2.12 промила. Престъплението по член 345 Б, алинея 1 от Наказателния кодекс е открито по надлежния ред с химическа експертиза. Делото от 2010 година приключва със съглашение, в което подсъдимият се признава за отговорен и приема да му бъде наложено наказване „ пробация “. Трайков е длъжен да се записва по сегашен адрес за период от осем месеца, като два пъти седмично се среща с пробационен чиновник. Съдът му лишава справедливост да ръководи МПС за период от 10 месеца.

През 2011 година против Светослав Трайков е формирано и друго наказателно дело от общ темперамент. Този път обвиняването е за закононарушение по член 210 и член 209 от Наказателния кодекс за това, че в интервала 2005 – 2006 година подсъдимият е възбудил и поддържал в подвеждане жител на Англия, за да набави имотна полза. Трайков убеждава британеца, че ще закупи парцел на негово име, за което получава 18 200 евро. До дефинитивна договорка по този начин и не се стига. В хода на делото съдът постановява, че няма задоволително доказателства за осъщественото закононарушение. По същото време обвиненият работи във варненска организация за недвижими парцели „ Дриймхоум “, от която след това е уволнен, оповестяват осведомени.

Трайков е непосредствен и с бащата на подправените вести Арман Бабикян, като и двамата са пословични с извънредно вулгарния си език, който употребяват в обществените мрежи. В общественото пространство бяха изнесени и данни, съгласно които IP-адресът на „ Информиран.нет “ е 164.138.221.45. Хоства се в българската компания „ Суперхостинг “. Този IP-адрес подхожда на уеб страницата emagine.bg. В Register.bg е указано, че притежател на този домейн е компания „ Манира “. Изпълнителен шеф на компанията пък е лицето Арман Бабикян, адресът е улица " Тулово " 3, София.

Трайков провокира и обществено неодобрение заради садистичното си отношение към животните. В свои постове във Facebook той е споделял в предишното, че трови улични кучета с антифриз.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР