Светослав ПинтевГотвачът на Путин, който всъщност в миналото беше по-скоро

...
Светослав ПинтевГотвачът на Путин, който всъщност в миналото беше по-скоро
Коментари Харесай

Готвачът Пригожин, който сготви Путин и изгоря

Светослав Пинтев

Готвачът на Путин, който в действителност в предишното беше по-скоро негов келнер, а самичък се определяше като Касапина му, почина в самолетна злополука, както можеше да се чака. Като военачалник Лебед, като полския президент Лех Качински, брачната половинка му и делегацията, несъмнено има и други.

" Самолетът Embraer е пътувал от " Шереметиево " за Санкт Петербург. На борда са се намирали трима водачи и седем пасажери. Всичките на борда са починали ", твърди ТАСС. Това прави 10 души.
Открити са телата на осем жертви в авариралия самолета с Евгений Пригожин на борда, заяви РИА Новости в Telegram, базирайки се на информация от службите за незабавна помощ.

„ Единият от починалите е с откъсната глава

Другият е със мощно смачкано лице ", твърди каналът Baza и показва, че съвсем всички жертви са мощно обгорени и за определяне на самоличността им най-вероятно ще е належащо да се направи ДНК експертиза.

Трудно можем да жалим Пригожин и да го назовем с някакво обичайно наименование, само че да кажем нещо положително за мъртвите, както учат античните римляни.
Готвачът сготви Путин с „ несполучливия “ си бунт, това е несъмнено.
Бившият пандизчия Евгений Пригожин и неговата Частна военна компания „ Вагнер “ демонстрираха на целия свят нещо невиждано в съветската, а може би и в международна история. Президент на голяма нуклеарна страна упреква по държавната телевизия Готвача си, който е направил един от най-богатите хора на планетата, в изменничество, без да споделя името му, като се заканва пред целия свят за безмилостна кавга, след което президентът напуща столицата си със аероплан. Никой не знае къде са военният министър и началника на Генералния щаб, които преди този момент са избягали от бунтовниците, завладели щаба, от където се води най-голямата война за последните седем десетилетия и нещо.
Президентът договаря в следобеда на същия ден, в който се заканва по малкия екран, с Готвача си, чийто бойци са стигнали съвсем до столицата, без никаква опозиция, договаря посредством различен президент, тъй като водъчът на метежниците не му подвига мобилния си телефон, а най-после го оставя жив и здрав. Не за дълго несъмнено, само че и това е без казус.
Преди гибелта на Пригожин стана съвременно анализатори да настояват, че

цялата работа е остроумен капан,

подложен от съветския президент, метод той да арестува генералите, които не са му правилни и да реалокира „ Вагнер “ в Беларус, с цел да завладее страната и да запише някакъв триумф на фона на военните неуспехи в Украйна. Но Беларус така и така е под ботуша му.
Интересно е какво ще кажат в този момент, в случай че и това с злополуката не се окаже някакъв доста остроумен проект. Нищо чудно, двама пасажери липсват, само че едва ли.
Да, наемниците сътвориха напрежение на границата с Полша, спекулираше се, че могат да създадат някаква страховита интервенция в Сувалския кулоар, само че от това нищо не излезе..
Метежът на Пригожин сподели, че

царят е гол,

като в онази приказка, че никой не е подготвен да пази властта на кремълския стопанин, че границата на процедура не същества, боеспособните сили на фронта, а вътрешността на страната се охранява главно от полицията и ФСБ, които бойците на Пригожин схрускаха като пържено пиле. Пътьом те смъкнаха няколко хеликоптера и един аероплан със особено предопределение, демонстрираха, че може да се превземе без един изстрел милионния град Ростов на Дон и щаба, от който се управлява войната с Украйна, че за един ден 6-7 хиляди наемници, сред, които доста пандизчии, могат да стигнат до Москва. А в също, че изпратените против тях специфични елементи под персоналното предписание на чеченския президент Рамазан Кадиров не могат няколко дни да стигнат до съперника, тъй като попаднали в запушване. Голям смях. Някой беше пресметнал, че са се придвижвали с 1 километър в час.
Пригожин, който остана в Ростов на Дон с най-малко половината от хората си, твърдеше, че разполага с 25 000 души. Това безспорно беше опашата неистина, от „ Вагнер “ бяха оживели най-вече 11-12 000 души. Но и те бяха задоволителни за това огромно шоу.
„ Цяла Русия видя през днешния ден по какъв начин съветският президент Владимир Путин беше " приведен " от ЧВК " Вагнер ", в която има пандизчии, и след такова оскърбление те няма да живеят дълго. Това написа във Facebook националният народен представител на Украйна с български генезис, Егор Чернев по време на метежа. Според неговите думи - всички руснаци са видели по какъв начин уплашеният им държавен водач не знае какво да прави. Твърдеше се, че в суматоха се е обаждал на всички фактори, от които може да търси помощ.

Дори на президента на Таджкистан

Касъм-Жомарт Токаев, който общително обяснил, че няма войски на разположение, които да изпрати, а и въпросните събития са си вътрешна работа на Русия. Припомням, че през май 2023 година, на среща на Евразийския стопански съюз, той ненадейно гневно нападна проектите на Кремъл за подсилване на зоната на въздействие в постсъветското пространство и за основаване на " нов Съюз на съветските социалистически републики “, гледайки в очите Путин, който хапеше устни.

Да се върнем на метежа. Путин се обадил най-после на самопровъзгласилия се за президент на Беларус Александър Лукашенко, който поел „ тежката задача “ да договаря с метежниците и през целия ден ги уговарял да спрат. Поне такава е формалната версия, от която може да се направи превъзходна комедия. Още повече, че савозванецът Лукашенко и фамилията му се оказали в Турция, както оповестиха локалните медии. Така хубаво се били скрили, че се наложило персонално турският президент Ердоган да свърже Путин и Лукашенко.
А следствията от метежа са в действителност съществени, даже единствено в психически проект, те трансформираха разпоредбите на играта.
„ Бунтът на Пригожин сподели, че е

изцяло допустимо да се стигне до Москва,

защото локалните сили за сигурност не му оказаха никаква опозиция “, сподели в изявление за УНИАН Алексей Барановски, консултант по връзките на част от съветските опозиционни сили и легиона „ Свобода на Русия “, като акцентира, че бранителите на Украйна са създали нужните заключения от тези събития. " Направихме лични заключения от протеста на Пригожин. За нас беше значимо да забележим по какъв начин локалните сили за сигурност ще реагират на такава обстановка. Те реагираха по най-хубавия метод - не се съпротивляваха. Благодарение на това Пригожин стигна до Москва, само че не я щурмува. Това ни сподели, че е изцяло допустимо да се стигне до Москва ", сподели той и дебело акцентира, че акцията против съветската столица е неизбежна.

В клопката май ще се окаже Путин.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР