Светослав Илчовски е едър земеделски производител. Името му се появява

...
Светослав Илчовски е едър земеделски производител. Името му се появява
Коментари Харесай

Илчовски: Борисов е сексуален маниак, кюлчета и плеймейтки има, Мата Хари не е една

Светослав Илчовски е наедрял аграрни производител. Името му се появява в общественото пространство през 2012 година Тогава Илчовски подава сигнал за изнудване против Димитър Аврамов, който към оня миг е народен представител от ГЕРБ. Аврамов е задържан и изключен от партията, а по-късно става народен представител от Движение за права и свободи.

" Както всички българи, по този начин и ние помислихме, че ще има смяна с идването на първото държавно управление на Бойко Борисов. Само че 2012 година имах проблеми с един народен представител – четвъртият в страната Димитър Аврамов и една голяма женица от Народното събрание – Искра Фидосова. Какво направи бате Светльо? Жалих се – къде би трябвало да се жалиш против такива депутати? В ДАНС. При кой в ДАНС? При шефа господин Писанчев. Отидох при него и му споделих, че съм един от най-големите данъкоплатци в България. Хиляди хора са подвластни от мен и им давам приходите в най-бедната част на Европа. И господин Писанчев сподели: „ е, и? Сега ще звънна на премиера Борисов да го запитвам “. Казал му е “ абе тия твоите са сгафили, какво да върша? „ Ядосани от ДАНС, че аз съм си разрешил против ръководещата партия ГЕРБ да се жалвам ми споделят, че няма да има следствие. Попитах ги за какво и те споделиха: „ нямаме пари за подкупа! “. Това ми го споделиха от ДАНС, а не от Министерство на вътрешните работи и нямат пари за подкупа. Викам: „ какъв е казусът, аз ще го платя! „ Как по този начин? Ей по този начин, ще го платя аз! ", описа Илчовски пред transitionstories.eu за интервала, когато от властта са почнали да се интересуват от бранш Земеделие. Ето и още фрагменти от изявлението на земеделския производител и разкрития, които прави с ръководството на ГЕРБ:

Кой искаше този рушвет? Искра Фидосова или Бойко Борисов?

Това беше доста фино подкупче, искаше го Димитър Аврамов. С Фидосова трябваше да беседваме на по-друго равнище. Подкупът е даден, още сме на депозит.

Колко пари даде?

Нищо не е – към 50 000 лева, а това беше първична вноска, която беше доста тънка. Този депозит е в прокуратурата от 2012 година Какво се случи след подкупа? Нещо невиждано за България! Почваме да се съдим, а на първа инстанция избяга единият правосъден заседател. Четат неоправдателната присъда на депутата Аврамов и в последния миг единият правосъден заседател избяга от съда и делото се гледаше отначало. Но най-интересното беше на втора инстанция на Софийски съд. Първа инстанция осъжда депутата и ни викат на дело на втора инстанция. Отивам на делото, излизам на скамейката и таман си споделих имената и аха да си отворя устата и се случи нещо, което никой от вашите фенове не го е виждал в живота си! Влязоха и изгониха съдийката по делото!

Коя съдийка изгониха от делото?

Румяна Ченалова! Последното ѝ дело бях аз! Изхвърлиха я като парцал пред очите ми! Тя е жива, питайте я! Може да ревизирате в архивите и е записано.

Защо до момента това не са известни обстоятелства? Странно е…

Ако бях траял да приказвам щяхте да ме сметнете за вманиачен, може би… Аз чувам какво се приказва, виждам, чета мненията на „ другия тим “. Как съм шантажирал, какъв съм бил фиктивен, не знам си още какво. Нещата стават все по-интересни, нищо още не си видял.

Спомена в предно, че рекетът е почнал над татко ти. Кой го прилагаше този рекет и какво представляваше?

Баща ми е един от огромните фермери в България. Първо него го бяха нападнали Иван Пилето и компания. В записите на Ивайла Бакалова си го сподели съветникът на премиера Борисов (бел.ред. следствието на Антикорупционния фонд и записите, които Бакалова е направила на Яне Янев). Рекет няма, всички сме в листата за надзор. Много хубаво го изясни Яне Янев – този има толкоз оборот пердах, има толкоз облага – пердах. Всички сме в листата! Знаех за това доста от дълго време, само че какво да се прави. Някой, в случай че си мисли, че сме били свободни… Живеем в цялостна тирания! Кой от вашите фенове е виждал съдийка в правосъдната зала да бъде изгонена? И то по време на правосъдно заседание…

Кой я изгони тогава?

Както бях на скамейката влязоха двама и я изхвърлиха като парцал! Тия двамата ѝ споделиха нещо и тя гледаше като луда и единствено сподели: „ край, преустановявам правосъдното съвещание! „ На това присъствах, проверете последното ѝ дело, кой е бил очевидец и така нататък

Много хора те подлагат на критика, че си бил непосредствен с шефа на компания „ Градус “ Иван Ангелов и Бойко Борисов. В предното изявление за „ Истории от прехода “ сподели, че по този начин си желал да спасиш татко си. Обясни малко повече за тази обстановка. Как стана непосредствен с Иван Ангелов, а и с Бойко Борисов?

Както ви споделих ние сме измежду имената в нашия отрасъл. Аз се занимавам основно с нововъведения и земеделие – вършим страхотна продукция на ниска себестойност. Едни от най-конкурентните компании сме освен в България, а и в Европа. Както виждате никой в България не може да се скрие – гледат се салда, облаги, доклади досиета и всички сме в листата. Имахме проблеми с ръководещата партия още 2012 година Искам публицистите да питате служебния министър на земеделието господин Христо Бозуков дали когато преди 10 дни Иван Ангелов – Пилето се е „ шмугнал “ в офиса му не му е дал злато в джоба в символ на другарство? Нито го знам Бозуков, нито съм го виждал, само че да отговори взел ли е злато в джоба си от Иван Ангелов? Ние сме на всички места, гледаме ви и ви шпионираме!

Злато?

Да, злато. Ето по този начин – на ти, ето ти злато..

Те значи се познават Бозуков и Ангелов? Щом идва да му носи злато?

Той го сподели обществено по какъв начин се е шмугнал в министерството посредством един заместник-министър, без да има покана.

Кога започнаха тези претенции и рекет от страна на министри, тъй като те настояват, че не се познават с теб или други земеделци?

Естествено, че не се познаваме! Кой се познава с някой? Защо да се познаваме? Министри много…. От 10 години Министерство на земеделието е под контрола на Движение за права и свободи. Всички министри, които гледате, са прислужници на Доган и Борисов. Дори Иван Ангелов беше дал на Ахмед Доган 500 000 лева, с цел да има негов прочут за министър – Порожанов. Той беше доста граблив. Мехмед Дикме ли? Който продължава да краде евросубсидии през едни мои познати по схемите на домати, тикви?

Как стават схемите и кражбите с тези евросубсидии?

Много просто, през днешния ден ще има огромна дотация за кратуни и тикви, единствено че ги знаят избран кръг от хора. И стартират да чертаят и да рисуват полетата по този начин, както децата си рисуват скицници. Садят 5 тикви на едно поле и ето тиква над 150 лева на декар или кратуна. Или 500 лева за домати от семе. Някакви невиждани изнудвания и схеми. Кръгът постоянно е бил един и същи – ГЕРБ, Движение за права и свободи. Те в никакъв случай не са били нещо по-различно един от различен.

Кога се срещна с тези хора и стана по-близък с тях, че да те канят на общи срещи? Да обсъждате дори претендентите за президент, както загатна в предното си изявление за „ Истории от прехода “? Борисов сподели, че не те познава и то няколко пъти го сподели. Каза, че не те е виждал в никакъв случай, а ти сподели, че сте се виждали няколко пъти.

Да питаме някой от НСО дали не ме познава. Бил ли съм когато тези хайдути са си редили хората. Във „ Витошко-студена “ съм бил 3 или 4 пъти. Това бяха срещите на същинските ръководещи, тъй като тези, които ги гледате по малкия екран, те са гола вода и са назначени за пред обществото. Ние в никакъв случай не сме били в свободна страна, а под тирания от доста години. Това е скрита и следена тирания. Както Яне Янев го изясни в изявлението с Ивайла Бакалова той си беше взел образец от Ердоган и Нетаняху за това по какъв начин да ни ръководи и по какъв начин да ни гласи.

Когато имаше ШАП по дребните преживни животни в Странджа за какво трябваше да бъдат избити тези животни? Понеже Ердоган му е най-големият преподавател, а Бойко му е най-големият почитател Ердоган точеше пари от Европейски Съюз да спре бежанската вълна и тъй като Борисов завижда на Ердоган искаше в Странджа да има най-големите бежански лагери в Европа и да му дават по 150 евро дневно на човек, с цел да храним бежанците. Това е едно от най-слабо обитаемоте места в България и по тази причина желаеха да вършат бежански лагер. И на мен да ми дават 150 евро дневно и аз ще виждам половин Европа. Това беше така наречен ШАП и се наложи да избият козите и овците на хората. Много комфортно беше и, че е на границата с Турция и да може да се обменя опит по какъв начин да ги ръководят Ердоган и Борисов.

Кое те накара да почнеш да вадиш тези разкрития? Кое беше връхната точка?

Трябва да се направи филм за това – съветската и италианската мафия са нищо пред Борисов и компания! Никога мафията не е стигала подобен връх, какъвто съумя да стигне Бойко Борисов. Няма нещо, от което да не са крали тези хора. Давам ви образец със себе си – по какъв начин да слугуваме на мафията без да ни забележи? От 2014 година Светослав Илчовски слугува и не печели нищо. Как? Както Иван Ангелов показваше едни контракти и покупко-продажби на „ зелено “, единствено че той не изясни на обществото какви тъкмо са тези покупко-продажби. Бях един от купувачите от хиляди фермери в северна България и трябваше да групирам стока от фермерите, с цел да продължим да храним канала на Бойко Борисов с Ердоган. Оставил съм си документите на най-видното място и пред очите на всички – в системата на Национална агенция за приходите. Трябваше да изкупуваме селскостопанска продукция и Борисов да я продава на двойна тройна цена на Ердоган. Ето по този начин оцелях от 2014 до 2019 година Гледах си моя бизнес и купувах от хиляди фермери стока. 95 % от търговията на слънчоглед за експорт за Турция ги правеха Борисов и Иван Ангелов. Аз бях основният закупчик. Даваха ми пари и направляваха с картела на слънчогледа и на зърното цените от земеделските производители. Някой трябваше да свърши мръсната работа – аз ги правех! Не съм взел един лев, а всички покупко-продажби са на обществено и прикрито място в системата на Национална агенция за приходите. Това са хиляди покупко-продажби – Борисов ми превежда пари и аз ги давам, нищо не съм взел дори съм на загуба от цялата работа, само че би трябвало човек да оцелее.

Тоест, с цел да не те закачат правиш покупко-продажби с Борисов и Иван Ангелов?

Естествено, извършвам заповедите! Правим се на шушумиги, ей по този начин се оцелява!

Как тогава спря внезапно всичко това и реши да разкриеш защо става на въпрос?

Много просто, почнаха доста да ми завиждат. Имам 6 компании, практикувам нововъведения в земеделския отрасъл и спечелвам пари. Работя в целия свят, име съм в нашия отрасъл. И тези почват да викат: „ по какъв начин по този начин ти селянино ще имаш толкоз пари “? И не ни плащаш на нас? Аз им прислужвам, но те желаят в допълнение да им заплащам! Септември 2020 година завърши всичко. То беше смешно – аз им прислужвам, тия крадат… Аз изкарвам невиждани пари за мащабите на България. Какво да вършим, заявил съм към системите на Национална агенция за приходите в моите компании към 25 млн. лева

Много хора те упрекват, че имаш връзки с олигарси – с Божков, с Цветан Василев… Какво ще кажеш за тези обвинявания?

Божков искаше да се срещне с мен след интервютата, с цел да си поговорим, само че аз отхвърлих. Господин Божков, за какво не ме търсихте преди 5 години, а ме търсите в този момент, когато имате проблеми с ръководещите? Цветан Василев не съм го виждал в никакъв случай. Въобще съм надалеч от тези олигарси. Правя си бизнес и не ме интересува никой! Даже в София не стъпвам, единствено измамници сте останали там до един! Колко сте пропаднали в тази София. Бях заречен на Станислав Цанов (бел.ред. известен Youtube влогър ), че ще отида на изявление при него. В последния миг гербаджиите ме предизвестиха, че са занесени една торба пари на Киро брейка, с цел да бъда злепоставен! Не знам дали Цанов е взел тези пари, само че Киро брейка сигурно взе, с цел да бъда злепоставен и да ме изкарат вманиачен, анормален, наркоман.

Чакай малко, кои гербаджии са те предизвестили за това?

Сладур, ти по какъв начин мислиш, че се оцелява? Ти мислиш, че някой от ГЕРБ обича ГЕРБ ли? Хахаха, аз си получавам информация непрекъснато. Покрай тиквун сме, около тия и ония. Ние сме в тирания, само че си имаме и ятаци! Не сме инцидентни! Нищо, че наподобявам слабоумен – това ми е най-големият сексапил. Изглеждам слабоумен, борд и това ми е най-голямото преимущество!

Какво стана с разпитите в прокуратурата? Разпитаха ли те по всички разкрития, които направи? Или пропуснаха някои от тях? Да речем с разкритията за пенсионните фондове.. Питаха ли те за тези неща?

Аз съм ги потвърдил, приятелю. Не съм отишъл да се самоубивам или както ме нарекоха от другия тим „ Кошаревски очевидец “. Такива „ идиоти “ като мен са готови доста добре! И то готови от години! Аз да стигна да желая да тичам от България, вместо да изгоним тези изроди от България! Има камари с документи – това са доста тъпи същества тези от ГЕРБ и не са очаквали, че това ще им се случи. Шайката на Борисов и компания просто не са сънували! Това до един са диктатори, които не могат да повярват, че народът не ги обича! Това са Борисов и неговата тайфа!

Досега неприятна дума за прокуратурата не си споделил, а хората недоволстват от нейната активност и работа. Имаше митинги против основния прокурор Иван Гешев. Говори се от други потърпевши, включително и олигарси, че Гешев не е по-различен. Какво ще кажеш по тоя въпрос?

Искат си документи, с цел да има следствие. Не пазя прокуратурата, само че просто сме такава народна власт, че е малко неразбираема за всичко. Трябва да имаш една камара документи другояче ще осъдят Гешев за непозволени дейности. Не Гешев, а българската страна, той по тази причина си желае документи. Прекалено сме демократични.

Има хора, които са потърпевши от дейностите на прокуратурата както са тези разкрития, за които става дума – освен разкритията, които излязоха от записите на Яне Янев.

Винаги сме били под тирания, не забравяйте! Борисов имаше „ наши прокурори, наши съдии “… Тоест каквото им кажеше това правеха. Добре, че не остана още един мандат, тук щяхме да сме като в Северна Корея.

За тези кюлчета желая да те запитвам, които се твърди, че Иван Ангелов е давал на някогашния министър председател Бойко Борисов. Ти сподели, че е дал злато на настоящия длъжностен министър на земеделието – очевидно на него не му е първи случай, в случай че е истина. Борисов отхвърля да е взимал кюлчета.

Ще ви опиша за един малко по-интересен човек около кюлчетата. Кюлчета е имало, фотоси е имало, плеймейтки е имало. Както споделиха Мата Хари не е една! Ще ви опиша за другата Мата Хари. Борисов е полов фанатик! За да си същински правилен на вожда водиш жена си да ги „ оправи “ вождът и след това пушим пури и си приказваме за политика… Това се отнася за един от най-верните му предприемачи от кръга на „ Котараците “… Хехехе, да повеждам жена си да ги върша той…

Кой е този предприемач, казваш някакви неща, дай конкретика – имена….

От кръга на „ Котараците “ е – не мога да го загатна обществено. Искате всичко едновременно да кажа… Конкретиката е да си правилен на вожда!

Значи има доста Мата Хари?

Мата Хари със фотосите е една, а тази дето я „ оправя “ вожда и след това си пийва уискито и си пуши пурите пред камината е напълно друга! Това е един от най-верните му, доста готини хора около него.

Питаха ли те в прокуратурата за тези неща и за насилието в пандизите?

Естествено! Кюлчета, подправени обороти, рекети,бой, клипове – всичко …

Да не стане отново като със арбитър Румяна Ченалова и внезапно да има отпор?

Като стане отпор кой ви сподели, че няма да има подобен и от наша страна? По един или различен метод ще се случи, ще видите. Ние няма да бягаме о България, не сме слаби хора! Много ми хареса какво сподели пред обществото служебното държавно управление. Чудо…. Просто им се кефех! Има още толкоз работи да се демонстрират какво са правили тия…

Казусът с „ Напоителни системи “..

Имаше едни 4,5 млн лева щяха да се хранят много хора, само че не желаех да давам пари за рекет! Един път да платя водата на страната, веднъж на локалния народен представител Пламен Тачев, който Борисов изгони, тъй като не можа да се оправи с мен. Тия „ Напоителни системи “ ги нарязаха за желязо, но няма да им даваме рекет на тия.

Много хора се притесняваха, че са ви „ натиснали “ да не говорите, тъй като не се появявахте на никое място от известно време….

Глупости! Няма кой да ме натисне мен! Просто изчакваме, аз съм благородник и давам малко време на прокуратурата да събере информация. Ако бях траял да приказвам щяхте в действителност да ме сметнете за глупак. Месец и половина служебното държавно управление демонстрира и който чул и схванал. Виж какви забавни работи излизаха всеки ден, отлично! Не съм медийна звезда – доста съм надалеч от гласност и популярност. Не желая, само че просто се наложи. Нали чухте другия тим? Питат ме бедняк ли съм, богат ли съм? Дали съм безпаричен, или съм богат – все отговорен. Излязоха много неща.

Между другото желая да кажа нещо за една интернационална среща в София преди 20 дни сред премиера на Северна Македония Зоран Заев и Бойко Борисов. Заев пристигна на договаряния с Борисов единствено по една тематика – Орце Камчев. Това е олигархът на Никола Груевски в Македония. Този Орце Камчев държи делът на Борисов в най-голямата група от лечебни заведения в България. Тази братска среша сред Заев и Борисов беше единствено договаряния какво да обещае Борисов на Заев, с цел да пуснат Камчев. Борисов е на всички места и краде от всичко!

Каква е задачата на тази среща за Орце Камчев, какво ще завоюва Бойко Борисов?

Целта е Борисов да съобщи националните ползи на България за Северна Македония, в случай че го изберат у нас. И да пуснат Орце Камчев, а той беше номиниран неведнъж от Борисов за почетен консул на Северна Македония в България. По този метод Борисов ще го пази от опозицията в Северна Македония.

Какво печели Бойко Борисов от всичко това? Това работи против него в личната му страна?

Борисов има толкоз многостранен бизнес, че ви е бедна фантазията! Още 100 години ще четем за него. Орце Камчев е индивидът на Борисов в най-голямата група лечебни заведения в България. Това е точене на здравната каса! Пари, невиждани, несънувани и аз и ти не можем даже да ги напишем. Нали чу Яне Янев по какъв начин го учи от къде да взима – той е тъпунгер и най-сетне всички в обществото схванаха какъв тъпунгер ни е управлявал. Той няма ум за пет пари. Сигурно е бил при Ердоган да го пита по какъв начин да излезе от обстановката. Лошото е да не е повикал и турската войска, че такива негодници по този начин правят…

Бел.ред.
Хората имат вяра, че новият парламент ще отбрани мажоритарните избори.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР