Светлана Василева се похвали в социалните мрежи с чисто нов

...
Светлана Василева се похвали в социалните мрежи с чисто нов
Коментари Харесай

Гущеров купи джип на Светлана. Баща му забрани да се жени за нея

Светлана Василева се похвали в обществените мрежи с чисто нов първокласен подарък - джип от обичания си Гущеров. Изглежда любовта сред плеймейтката и предприемача се разгаря още повече и двамата нямат желание скоро да се разделят.

Светлана пусна фотография на лъскавото возило и добави следния текст към нея:

"През последните 2 години прекосих през доста сложни моменти, само че както споделят мъдрите хора - всяко зло за положително. А след това животът ни срещна, мен и теб! Наложи се да преодолеем доста трудности, само че макар тях през днешния ден сме дружно, един до различен. Благодаря ти за всичко, което правиш за мен! Благодаря за безбройните изненади и с цялото си откровено сърце през днешния ден желая да ти кажа: Благодаря, че те имам!!! "



Въпреки бурната им обич обаче, Гущеров-старши се е оповестил срещу двойката. Милионерският наследник оповестил, че ще изиска ръката на своята половинка. Той щял да зададе значимия въпрос на 28 януари, когато и ще ѝ подари диамантен пръстен, писа „ Галерия “.

Бесен на сина си, Добромир Гущеров най-вероятно няма да участва на годежа и на възможната женитба по-късно. Причината е, че Светлана няма никаква специалност и в никакъв случай не е имала, а без работа, силиконката единствено ще смуче парите на семейството.

Говори се, че Гущеров-старши спрял кранчето на сина си, което ще рече, че главните приходи на Християн са секнали.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР