Искате ли нов телефон с Android, пълен с функции, без

...
Искате ли нов телефон с Android, пълен с функции, без
Коментари Харесай

Новият телефон с Android на Google, пълен с функции, е много по-добър, отколкото предполага ниската му цена

Искате ли нов телефон с Android, цялостен с функционалности, без да плащате изнудващо високи цени? Гугъл може да има тъкмо това, което търсите, с помощта на стартирането на новия Pixel 8a. Това много впечатляващо устройство, което идва в магазините идната седмица, стартира от единствено £499 - това е стотици по-малко от Galaxy S24 на Samsung или iPhone 15 от Apple.

Въпреки ценовия си етикет от междинен клас, 8a идва екипиран с функционалности, които ще обезпечат сериозна проба на конкурентните флагмани за парите си.

Първо, има доста ослепителен 6,1-инчов екран който получава бърза периодичност на освежаване от 120 Hz за копринено гладко приплъзване.

Също по този начин се зарежда от процесора Tensor G3 на Гугъл – това е същият мозък, прикрит в по-премиум Pixel 8 и Pixel 8 Pro.

Този чипсет освен доставя безчет мощ, само че също по този начин е доста образован, което значи, че 8a получава всички типове изящни AI функционалности, като Call Assist и интелигентния Circle to Search, който ви разрешава елементарно д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР