Прайдът на лъвовете, спасени от Украйна, успяха да бягат по

...
Прайдът на лъвовете, спасени от Украйна, успяха да бягат по
Коментари Харесай

Прайдът на лъвовете, спасени от разкъсваната от война Украйна, най-накрая има място за изследване в новия си дом в Обединеното кралство

Прайдът на лъвовете, избавени от Украйна, съумяха да „ бягат по права линия за първи път в историята “, откакто бяха освободени в новия им дом в Обединеното кралство.

Травмираната от войната Айса и нейните три 19-месечни дребни, Еми, Дядо Коледа и Теди, най-сетне имаха място да се търкалят и да играят дружно. Те съумяха да усетят тревата под лапите си, да играят с пръчки, да се катерят и да изследват своя резерват в Yorkshire Wildlife Park в Донкастър.

Майка им беше в частна сбирка в Донецк и изоставена с бомби, падащи на всички места към нея. Малките се родиха в Киев, откакто бяха преместени и травмираният прайд прекара девет месеца в полска зоологическа градина разграничени и неспособни да видят небето. Зоологическата градина в Познан имаше лимитирано пространство, откакто избави други животни от съветските бомби, тъй че дребните можеха да чуят плача на майка си, само че не и да я видят.

The Mirror се причисли към тях по време на пътуването им назад до Обединеното...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР