Светлана Василева, която успя да се докопа до Християн Гущеров,

...
Светлана Василева, която успя да се докопа до Християн Гущеров,
Коментари Харесай

Гардовете На Отварачката Следят Дали Гонзовица Изневерява На Гущеров

Светлана Василева, която съумя да се докопа до Християн Гущеров, доста е подобрила стандарта си на живот. Най-новата й облага е, че има лична защита.

Двамата гардове неразделно следват плеймейтката. Единият юначага е в ролята и на водач, който разкарва Светлана из цяла София. Най-често я кара до фризьора й и по-късно я прибира в имението в столичния квартал Бояна. Вторият телохранител има за цел непрекъснато да следи какво се случва в близост и да я защищити от натрапници.

Любопитен миг е, че гардовете на Василева са същите, които пазеха фолкпевицата Мария, до момента в който беше брачна половинка на Гущеров. След раздялата й с младия милионер чалгарката се сбогува с тази първокласна благинка и към този момент се придвижва независимо.

Дълго време Василева не се беше показвала обществено, защото прекарваше голяма част от времето си в дома на Гущеров. Миналата седмица тя се появи на светско събитие, само че беше устойчиво дегизирана с перука и грим, тъй че беше доста мъчно да бъде разпозната, написа „България днес“. Тя влезе в ролята на еротична танцьорка и сподели разголено тяло – нещо, което не й се беше случвало отдавна, защото радикално промени метода си на живот от времето, когато беше плеймейтка.

Има и версия, че посредством охранителите Гущеров следи непрекъснато какво прави приятелката му. По този метод милионерът се застрахова от изневери и желае непрекъснато да знае къде и с кого е изгората му.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР