Светлана Гущерова вече е влязла в 9-ия месец на своята

...
Светлана Гущерова вече е влязла в 9-ия месец на своята
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Светлана Гущерова ражда трето за Великден

Светлана Гущерова към този момент е влезнала в 9-ия месец на своята бременност, научи Lupa.bg. Очаква се русокоската да роди напълно скоро своята трета рожба. Плеймейтката е съветвала датата с астролог, който е пресметнал по кое време е най-подходящо да се появи на бял свят дребния милионерски правоприемник чиито пол към момента се пази в загадка.

Милионерската брачна половинка настойчиво крие радостната новина, както беше и при предходните й бременности, които оповести чак откакто децата се появиха на бял свят. Блондинката постоянно е казвала, че желае огромно семейство и 3 деца, смятайки, че по този начин фамилията й е обезпечено и мъжът й Християн няма да я изрита на улицата, както направи с някогашната си жена Мара Отварачката.



Тунингованата русокоска ражда през 1-2 години. Гущерови към този момент имат две деца – Анелия-Добромира на 3 години и Добромир на 2. Хлапетата се кръстени на нейния свекър Добромир Гущеров и на свекървата Анелия.

Източниците ни настояват, че третото отроче, ще бъде кръстено на бащата Християн.

" Ако е момче ще е Християн сигурно, в случай че е момиче може би Христина и Християна " - разясняват близки до двойката, която потвърждават образно, че любовта, и при мъжете, и при дамите, е сляпа.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР