Светлана Гущерова се оплака, че е била заплашена да бъде

...
Светлана Гущерова се оплака, че е била заплашена да бъде
Коментари Харесай

Смъртните заплахи към Гущерова идват от известни жени?! След оплакването, лъснаха имената на 2 тв звезди

Светлана Гущерова се оплака, че е била застрашена да бъде залята с киселина. Оказва се, че това не е небивалица, а действителна опасност. В момента Министерство на вътрешните работи работи по случая и до няколко дни се чакат арести.
„ Скъпи другари, разгласявам го обществено тук, тъй като се опасявам за живота си! Вчера бях застрашена да бъда залята с киселина! Обърнах се за помощ и подпомагане и към полицията! Страхувам се освен за своя живот, само че и за децата си, брачна половинка ми и цялото ни семейство! Искрено се надявам органите на реда да одобряват драговолно случая и индивидът, който стои за всичко това, да получи заслуженото! ” – написа преди дни милионерската брачна половинка. Ден по-късно русокоската загатна, че заканата е пристигнала от другарка, само че не издаде повече детайлности.
„ Извинявам се, че не мога да отговоря на всички известия. Благодаря ви за поддръжката! Никога не съм вярвала, че толкоз доста хора ще ми пишат, с цел да проявят съпричастност. Мили другари, позволете ми един съвет: Пазете се от „ другари ”, те постоянно стават най-големите предатели “, написа в инстаграм Светлана и започнаха догатките коя жена би мога да я заплаши и за какво?
Откакто е омъжена за Христиан Гущеров някогашната еротична моделка не поддържа връзка с доста приятелки и най-вече си стои у дома. Единствено Азис е постоянен посетител в дома на многодетното семейство и е много непосредствен и с двамата, само че сигурно опасността не е пристигнала от него. Ден по-късно русокоската разгласява в обществените мрежи по какъв начин лежи на болнично легло с абокат. От фрагмента се виждаше, че е с болнична нощница за интервенция. Не е ясно дали многодетната майка се е поболяла от нерви, дали някой е направил несполучлив опит да й направи нещо, или пък още веднъж е бременна.
„ Уикенд ” откри, че Светлана Гущерова е изтрила две от околните си приятелки в обществените мрежи – Елисавета Ставрева и Теодора Великова, които участваха във втория сезон на „ Ергенът ”. Не е ясно дали някоя от двете е заплашила милионерската брачна половинка и за какво е завършило другарството им със Светла, само че това се е случило напълно скоро, тъй като допреди няколко месеца Гущерова им слагаше сърца и им пращаше целувки.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР