Светкавично стартира репресия срещу висшия държавен служител Албена Белянова. Преди

...
Светкавично стартира репресия срещу висшия държавен служител Албена Белянова. Преди
Коментари Харесай

Наглост! Стартира репресията срещу висшия държавен служител, осветлил безобразията в администрацията

Светкавично започва принуда против висшия държавен чиновник Албена Белянова. Преди дни тя разкри пред Фрог нюз какви безобразия се правят в държавната администрация. Вчера напълно ненадейно ЧСИ е запорирал сметките и имуществото на Белянова поради към този момент заплатен от нея дълг от 120 лв. към Софийския областен съд.
Медията ни разполага с платежното разпореждане, от което излиза наяве, че Албена Белянова в действителност е внесла въпросните 120 лева на 8 май т. година по сметката на СРС през ЦКБ. Сумата е по частно дело за подялба от 2016 година, което дамата води. Това, което прави усещане е, че съдът е дал на ЧСИ да събира вземанията, а не на обществен реализатор. Това значи, че някой е целял Белянова да бъде натоварена неведнъж с високи такси.

При тази обстановка, ще минат няколко месеца, до момента в който се потвърди, че дамата не дължи тази сума. Едва тогава ще бъдат вдигнати и запорите върху банковите й сметки. А дотогава, с изключение на, че след 22 години работа на най-високите постове в БЕХ и АДФИ, остана на улицата, тя ще би трябвало да „ живее “ и без средства с двете си деца. Белянова се осмели да опише за насилието, унижението и шуробаджанащината, които се вихрят във ведомствата и то на най-високо управническо равнище.

Не е загадка, че сходни способи за напън се ползват и по отношение на неуместни публицисти, които подлагат на критика властта.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР