Светът се върти около парите и парите се въртят около

...
Светът се върти около парите и парите се въртят около
Коментари Харесай

Тези три зодии прибират големите пари през 2019-а

Светът се върти към парите и парите се въртят към света, колкото и от време на време да не ни се желае да е по този начин. И е по-добре да ги имаш, в сравнение с да се чудиш от кое място да си ги набавиш.

Има едни 3 зодии обаче, които ще са късметлии в това отношение през 2019, тъй като при тях финансовите въпроси ще се уреждат елементарно и в тяхна изгода през идната година. Ето кои са те:

Телец

През 2019 силата на парите и благосъстоянието ще са на тяхна страна. Те ще съумеят елементарно да завоюват, задържат и умножат приходите си, само че без доста старания. Трябва да внимават с неконтролируеми и неоправдани вложения, изключително за неща, от които нямат потребност.

Рак

Новата година ще им донесе десетки благоприятни условия за паричен напредък, ще им се отворят нови порти в бизнес сферата, ще работят крепко за тях, само че в последна сметка напъните ще си заслужават. Банковата им сметка ще се усили доста, само че дано се пазят от " другари ", които желаят пари на заем, концепцията няма да е в тяхна изгода.

Стрелец

2019 година ще им донесе непредвидени облаги и нищо чудно и изненадващо да се снабдят с унаследен парцел или да оглавят бизнес начинание на собствен родственик, който се нуждае от помощта им. Трябва да се пазят обаче от рискови парични маневри и да не злоупотребяват с приходите си, по-добре ще е към този момент да икономисват, а не да харчат за щяло и нещяло.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР